Publicitat
Política · 4 d'Abril de 2019. 21:21h.

"Els independentistes són catalans com nosaltres"

Josep Bou, alcaldable del PP per Barcelona: "Catalunya no és una nació"

L'alcaldable per Barcelona del PP, Josep Bou, ha afirmat que els nacionalistes "també són catalans com nosaltres". "El procés s'acabarà, el nacionalisme no, quedarà reduït i viurem amb aquesta gent, que també són catalans com nosaltres" ha manifestat.

El candidat a l'alcaldia de Barcelona també ha considerat que Catalunya no és una nació "de cap de les maneres". Preguntat sobre la qüestió, Bou ha defensat que "de cap de les maneres, Catalunya no és una nació. No ha estat mai un estat lliure independent, ni una nació sobirana".

"El nacionalisme existeix només quan no s'és nació, quan no s'és nació s'és nacionalista perquè es vol arribar a ser nació. Els que som nació, catalans i espanyols, no hem de ser pas nacionalistes" ha apuntat.

Bou ha pronosticat que obtindran cinc o sis regidors a les properes municipals i ha reivindicat que és un candidat que "no té pèls a la llengua". "Les meves expressions són de no tenir pèls a la llengua, parlo clar i català" ha dit.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#8 Tomeu, Bcn, 05/04/2019 - 23:09

La realidad es la realidad por mucho que con relatos inventados se intente disimularla:

CATALUNYA ES UNA NACIÓN. ESPAÑA, NO. ESPAÑA ES UN INVENTO.

#8.1 pepe, andorra, 08/04/2019 - 14:42

pues yo pienso lo contrario, España es una nación y Cataluña es un invento de los tractorianos para ocultar q el origen de todo es el condado de Barcelona. El problema principal es q yo puedo demostrar ambas cosas desde una perspectiva historica y con amplia documentacion al respecto mientras lo tuyo no es q una boutade.

#7 Vlac, Barcelona, 05/04/2019 - 15:51

Después de la enorme chapuza de las leyes del 6 y 7, el butifarrendum del 1-O además de la proclamación de la Republiqueta a modo de eyeculación precoz, esta claro que Cataluña es una descojonación de ridículo universal.

#6 pepe, andorra, 05/04/2019 - 11:34

pues yo lo siento mucho, he nacido en Barcelona y me considero un español nacido en Barcelona, yo no soy catalan, soy de Barcelona y paso olimpicamente de los tractorianos q hay mas alla de castelldefels, de Mataro o de Vacarisses, pq mi lugar es Barcelona aunque ahora este instalado en un magnifico y feudal pais q se llama Andorra.

#5 Robertwalser74, Barcelona, 05/04/2019 - 09:42

Catalans, sí. Com nosaltres, no. Ecsss....

#4 Lolo, Barcelona, 05/04/2019 - 02:00

Que Cataluña no es nacion? Quiza si se hubiese empezado por aclarar esta discusion no habriamos llegado a donde esto ha llegado!