Política · 27 d'Agost de 2020. 21:47h.

“Els indepes es creuen els bons”

José Domingo, president d'Impulso Ciudadano: “El pujolisme ha fet molt de mal"

“Els indepes es creuen els bons”

El president de la plataforma Impulso Ciudadano i exdiputat de Ciutadans al Parlament, José Domingo, afirma en una entrevista a e-notícies que “molta gent ha comprat el missatge que la bondat és nacionalista i que qui no està en aquest camp és un perillós fatxa franquista, masclista i contrari a la llibertat sexual”.

“Molta gent que no em quadra com a independentista ha comprat aquest missatge. El missatge de la veritat. Els bons som nosaltres. Un paradigma d'això és Junqueras, que quan intervé sempre incideix en el seu caràcter bondadós i en d'el moviment”, considera Domingo.

José Domingo insisteix que “si tu et converteixes en el paladí de la veritable democràcia i t'ho creus, i creus que tot qui aquest en contra és fatxa, tens una càrrega moral assumida que et permet donar lliçons. I si a sobre tens mitjans de comunicació que et diuen que el bo ets tu, doncs el compres”.

En aquest sentit, lamenta que el Ministeri d'Afers Exteriors “no s'ha venut bé” el relat no independentista. “A la resta d'Europa s'ha perdut el relat. No s'ha venut bé. Hi ha gent que ha capitalitzat la idea el victimisme, i ho ha fet molt bé”, opina.

El president d'Impulso Ciudadano, d'altra banda, recorda que quan va ser diputat de Cs “Puigdemont no era una persona especialment rellevant dins el partit”. “Era una persona que parlava bé, que tenia un discurs molt radical i molt conservador i que tenia les aspiracions lògiques d'un nacionalista molt nacionalista”, ressalta.

Pel que fa als mitjans de comunicació públics catalans, José Domingo reconeix que els ens independentistes “som la coartada per justificar el pluralisme”, però defensa que “cal ser-hi i cal denunciar la manipulació”. “Cal denunciar la manipulació dels mitjans de comunicació públics de Catalunya a casa seva. És fonamental que els oients dels mitjans de comunicació públics sàpiguen que no estan en unes entitats plurals”, indica.

Domingo també es refereix a l'exlíder de Ciutadans, Albert Rivera, a qui considera un dirigent brillant”, però li retreu que va ser “un error polític fonamental va ser no fer el possible per entrar al Govern amb Pedro Sánchez”. “El país està pagant les conseqüències d'aquest acte de supèrbia”, rebla.

José Domingo actualment és el president de la plataforma Impulso Ciudadano, però va ser un dels impulsors de Ciutadans i un dels tres primers diputats que van ocupar un escó al Parlament en la legislatura de 2006-2010.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#19 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 29/08/2020 - 14:45

Los de la Solución Final también se creían los buenos

#18 Protágoras, bcn.España, 28/08/2020 - 15:16

El "Democracy Index" de 2019, del prestigioso "The Economist", sitúa a España, en el puesto 18 en calidad democrática; avanzado un puesto sobre el 2018. Por delante de EEUU, Francia, Italia y Bélgica que está en el 31. El índice de "The Global State of Democracy de 2019", la sitúa en el 13.

Que os parece.?

#16 DEFENSAD, MADRIT, 28/08/2020 - 13:16

Aquí, penso, no es tracta de si els indendentistes som ó no som els bons.
Aquí el que es tracta es de qui sou i que en pensem els catalans de vosaltres. Potser podrieu ser una colla de inadaptats?. Potser podrieu ser una colla d'espanyols ressentits amb residència a Catalunya que sentiu nostàlgia de la vostra casposa Espanya?
Potser podrieu ser.

#16.1 Flanagan , Tabarnia city, 28/08/2020 - 13:38

Que jodido se te ve tractorio y más si estás a MADRID con D.

#16.2 Blas de Pedo, Bcn, 28/08/2020 - 15:00

Pq els tabarnesos sempre tenen mosques volant al seu voltant?
A més fan pudor

#15 Pere molist, Vic, 28/08/2020 - 13:16

Tu si que ets al silent.el judges I per cert fatchas u sou I mes names anticatalunya foteu el camp so no us ahead et convido qie lo qie dies mu diguis a la cara

#14 Blas de Pedo, Bcn, 28/08/2020 - 12:03

Més que el nacionalisme espanyol,segur.
Ni ha exterminat indígenes,ni ha pactat amb nazis....seguim?