Publicitat
Política · 29 de Novembre de 2022. 21:13h.

Els indepes ja no critiquen la politització del TC

Només Valents critica el nomenament de l'ex ministre de justícia com a magistrat del Constitucional

Els indepes ja no critiquen la politització del TC

Els partits independentistes no han criticat la designació de l'exministre de Justícia, Juan Carlos Campo, que va ser l'encarregat de redactar els indults aplicats als líders independentistes del procés; com a magistrat del TC per part de Pedro Sánchez.

La presidenta de Valents, Eva Parera, ha afirmat que "és inadmissible que el ministre que va aprovar els indults als polítics independentistes, ara estigui garantint que es respectin els drets fonamentals de tots els espanyols".

Parera també ha destacat que "aquest nomenament, com el de molts altres càrrecs i membres del poder judicial, per part del PSOE i, especialment, del Govern de Pedro Sánchez, l'única cosa que fa és degradar les institucions i que la ciutadania perdi la confiança en elles".

A més, ha afegit que “estan soscavant la democràcia des de dins del sistema. Nomenaments de dubtosa ètica, indults i modificacions de lleis per a afavorir a aquells que van perpetrar un cop d'estat, pactes amb els quals volen acabar amb Espanya i un llarg etcètera".

La presidenta de Valents ha volgut interpel·lar a l'oposició del Congrés dels Diputats, tal com va fer ja algunes setmanes "el PSC-PSOE ha traït, de nou, als catalans constitucionalistes i fa de còmplice del separatisme". "Els catalans constitucionalistes quedem, de nou, a la mercè de l'independentisme", ha criticat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Marc de Vich, Vich, 29/11/2022 - 22:29

En el espacio, asteroides, cometas, siguen la leyes de Kepler, de las órbitas, de sus excentricidades, elípticas, de las áreas, de la ley de periodos, de la gravitacional, pero ellos ni eso, van como veletas, ya ni siquiera con el viento certero, si no a su aire, pensándose que son los mejores, los más listos, a los que les debemos todo, increíbl

#1 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 29/11/2022 - 21:46

jajajajajajajajajjajajjajjaajajjajjajja Muy bueno el titular jajajajajajajjajajajajajajajajajajaja