Publicitat
Política · 18 de Maig de 2019. 12:40h.

Els intel·lectuals del procés

La filòsofa que al·lucinava al Suprem va considerar una absència "dolorosa" la mort dels terroristes del 17-A

Els intel·lectuals del procés

Marina Garcés al TS

La filòsofa Marina Garcés, que va declarar davant el Suprem dimarts passat que va "al·lucinar" en veure les càrregues policials en escoles l'1-O, va manifestar en el pregó de les festes de la Mercè sobre els terroristes del 17-A que "sempre tindrem el dubte de si realment volien morir matant, com van fer".

Garcés va, que també va sorprendre Marchena quan va dir que fa un any i mig que té un cafè pendent amb Jordi Cuixart, va considerar "una absència igualment dolorosa" la mort dels terroristes dels atemptats de Barcelona i Cambrils.

"Durant aquestes festes de la Mercè, tots portarem en nosaltres una absència igualment dolorosa: la de les persones que no tornaran mai més a Barcelona ni a les seves festes, no perquè no vulguin, sinó perquè el 17 d'agost van perdre la vida a la Rambla, a la Diagonal i al passeig de Cambrils. I juntament amb ells, també, la d'uns joves de Ripoll que tampoc no hi seran i sobre els quals sempre tindrem el dubte de si realment volien morir matant, com van fer" va manifestar Garcés.

"Per tots ells i per tots els qui han quedat ferits per sempre amb les seves morts, i també per tots els qui moren a causa de la violència cada dia més enllà de les nostres maleïdes fronteres, fem d'aquesta Mercè un retrobament amb la ciutat, amb els seus carrers i places i sobretot un retrobament entre nosaltres" va demanar al discurs.

La filòsofa, en la seva declaració davant l'Alt Tribunal, va ser interrompuda pel president de la Sala Manuel Marchena després d'afirmar que "el que puc dir és que jo l'1 d'octubre vaig al·lucinar". Marchena traslladar-li que "totes les seves apreciacions personals i valoracions personals no tenen gens d'interès".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#40 vicedo, barcelona, 19/05/2019 - 23:01

Aquesta bona dona va declarar al Suprem, quan el magistrat Marchena li va preguntar per la seva professió, que era filòsofa.... Es va equivocar, doncs només és una pallassa al servei del independentisme més caspós.

#38 Lo tortosí, Tortosa, 19/05/2019 - 12:55

La intel·lectual orgànica al·lucinava veient les càrregues policials. Però jo, en canvi, delirava veient com la colla de pastors arengaven la rabera independentista a plantar cara i celebrar brut o net la pallassada de l'1-O. Tot lo passat ha estat culpa de la colla de capsots obstinats en fer un pols a l'Estat per veure qui los tenia més gros

#36 Resistencia , Flors i violes , 19/05/2019 - 12:13

Si querían morir matando puede que no lo sepamos, la única certeza es que querían matar, más que nada porque lo hicieron.
Aunque igual hubieran preferido que después de matar les pusieran una paguita tipo vividores del procés. La próxima vez se llama a la filósofa para que se lo pregunte.

#35 Resistencia , Flors i violes , 19/05/2019 - 12:09

Lo peor del independentismo (y su principal lacra) es la manifiesta y probada capacidad de atraer a la indigencia y pobredumbre humana , no solo intelectual, de la sociedad catalana.
Esta señora es un exponente más.

#33 tonthalaba, Vic, 19/05/2019 - 11:02

Miseria moral . Esta señora debio amamantarse no en la escuela de Epicuro , ni en la de Platón u otros muchos , no . Tengo claro que es una alumna muy principal de la escuela de Cenutrio , el cual ha tenido muchos seguidores a lo largo de todos los siglos .