Publicitat
Política · 22 de Gener de 2010. 23:41h.

Els Jocs d'Hereu generen dubtes fins i tot al PSC

Sectors del partit son escèptics amb la iniciativa de l'alcalde de Barcelona

Els Jocs d'Hereu generen dubtes fins i tot al PSC

Jordi Hereu, en una executiva del PSC

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha provocat dubtes al seu mateix partit, el PSC, amb l'anunci sobre la candidatura de la ciutat per organitzar els Jocs Olímpics d'hivern de 2022.

Les susceptibilitats d'aquests sectors es centren, sobretot, en les dificultats per convèncer els organismes que decideixen sobre aquesta qüestió que una ciutat tan mediterrània com Barcelona sigui la organitzadora d'una competició d'aquest tipus.

Els dubtes afecten també a la maduresa del projecte, perquè la posada en marxa d'aquesta iniciativa necessita moltes complicitats i suports, que no sembla que estan assegurats ara per ara. Segons ha sabut e-notícies, alguns membres del PSC utilitzen la paraula "improvisació" per definir el projecte.

Igualment, els sectors del PSC escèptics amb la iniciativa valoren el risc que la forma i el moment de plantejar-la siguin interpretats en molts ambients com un gest d'electoralisme, el que seria negatiu per al futur de la candidatura.

En qualsevol cas, la direcció del partit està convençuda que és necessari un suport total i sense fissures a l'alcalde i la candidatura, i en aquesta línia s'està començant a treballar als diferents nivells de la formació. També es descarta que puguin produir-se plantejaments crítics des del partit.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Miqui, LFV, 01/02/2010 - 09:00

No s'adonen de res...
Estan mirant per les cadires...
Catalunya necessita acabar l'AVE, no unes olimpiades...
Catalunya necessita idees realistes...
Flipats...

#5 joan, manresa, 30/01/2010 - 16:48

No es temps de fer brometas.El Sr.Hereu veu caure la seba renovació electoral i s'inventa una sortida plena de papanatisme. Amb temps de crissis i amb els diners dels contribuyents no si "juga".¿ On es la teoría del escalfament..?..Podríen ser un fra

#4 Jaume Sessena, barcelona, 30/01/2010 - 14:45

La veritat és que nosé si ha estat el millor moment de presentar aquests jocs d'hivern. Bon blog d'economia internacional en català: www.ekonomicus.wordpress.com

#3 Pau, Barcelona ben cara!!, 30/01/2010 - 13:55

Impostos municipals altíssims que hem de pagar els ciutadans de Barcelona per cobrir els capricis de l'Hereu que gasta diners públics sumant molts càrrecs de confiança (Premsa, Comunicació, Alcaldia..) i maragallades tipus jocs hivern. Puag fas fastic!

#2 santsenc, Satns, 30/01/2010 - 13:54

Els diners d'una olimpiada els posem els ciutadans, les medalles se les posen els polítics.