Publicitat
Política · 25 de Gener de 2010. 22:22h.

Els jocs d'hivern revifen les opcions de Carles Martí

El PSC prepara un recanvi davant els dubtes sobre el futur electoral de l'alcalde de Barcelona

Els jocs d'hivern revifen les opcions de Carles Martí

Hereu, amb Carles Martí

Els descensos que la figura de l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, està experimentant als últims sondejos electorals, han convertit en una possibilitat real les opcions que CiU pugui prendre-li al PSC l'alcaldia en les pròximes eleccions municipals. Per això, ja es parla de la possibilitat de buscar un recanvi, segons fonts d'aquest partit.

En aquests moments, el dirigent més ben situat per prendre el relleu d'Hereu si és derrotat en les pròximes eleccions, és Carles Martí, primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona.

De fet, Martí ja ocupa el càrrec de primer secretari de la federació de Barcelona del PSC, i aquesta situació li permet mantenir el control de l'important aparell del partit a la ciutat.

De tota manera, en aquests moments no hi ha problemes amb Hereu, perquè els estrategs electorals del partit consideren que encara queda temps per donar-li la volta a les enquestes electorals.

Però si la tendència es mantingués i Hereu no aconseguís convertir en un projecte solvent la candidatura de Barcelona a organitzar els Jocs Olímpics d'hivern de 2022 -el que agreujaria la seva situació-, la figura de Carles Martí podria ser la clau per al futur del PSC a Barcelona.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Martina, Gràcia, 26/01/2010 - 10:04

Aquest marxista-leninista de la Colla directa de Filesa-Sala, seria una bona solució per que Barceona deixi d'una vegbada esser una ciutat miserable i socilaista; Martí, de la colla del Montilla, un autentic vividos i gandul que mai ha treballat en res!

#4 victor, bacelona, 26/01/2010 - 07:06

- Faran com sempre. Col.locaran un Alcalde NO escollit pel poble abans de les eleccions, i després que soni la flauta: Clos, Hereu...

#3 juanitu, viskakk, 26/01/2010 - 00:40

Doncs si feu memòria aquest va ser l'artífex de la degradació de Ciutat Vella. Más de lo mismo que diuen els españols

#2 Pau, Barcelona fa pena amb o sense jocs, 25/01/2010 - 23:46

Mister Tics substitut de l\'Hereu???...Joan Clos TORNA JA!!!!!

#1 Maria, Barcelona, 25/01/2010 - 22:55

Collons, doncs estem arreglats. El problema és més aviat de projecte, no de noms.