Publicitat
Política · 18 de Maig de 2011. 11:41h.

Els joves de CiU contraataquen

Presenta un vídeo amb els "moments especialment vergonyosos" d'Hereu

La Joventut Nacionalista de Catalunya i Unió de Joves, en el marc de la campanya 'Passa Pàgina' destinada a "conscienciar als joves del cansament que suposa per Barcelona 32 anys de govern dels mateixos i de la falta de projecte de ciutat que tenen els socialistes enfront a les solucions i propostes de Convergència i Unió", ha presentat dos vídeos.

En el primer surten uns joves defensant la gestió socialista en un fons en blanc i negre durant la primera meitat, en la segonta meitat, ja en color, els joves diuen les mateixes frases però en un ordre invers, amb la qual cosa s’escolta "una crítica demoledora als 32 anys de govern socialista a Barcelona i es finalitza amb una invitació a passar pàgina per solventar l’atur juvenil, la mala gestió dels recursos o la política d’habitatge".

En el segon vídeo, titulat “Els expedients PSC” es fa un recull de "moments curiosos i especialmente vergonyosos per la ciutat protagonitzats per els alcaldes del PSC, com la samba de Clos pel centre de Barcelona, la no assistència d’Hereu a la manifestació pel dret a decidir sobre les nostres infraestructures i les mentides sobre el vot a la consulta de la Diagonal".

Hereu, en la consulta de la Diagonal
Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#15 sulfuro sulfuro, Barcelona, 21/05/2011 - 10:39

Recomendaría a los jóvenes convergentes un cierto sentido del equilibrio y que recordarán el inefable diálogo entre Mas y Maragall sobre el asunto del 3%.
Si no lo saben que pregunten a sus papás qué era
(y seguramente sigue siendo) éso del 3 %

#14 Dale, Bcn, 19/05/2011 - 15:14

En lugar de estar trabajando por ver como solucionar los problemas reales de los Barceloneses, estan jugando a hacer videos para meterse los unos con los otros. hay alguien más serio por favor?

#13 jajajajaaja, Barcelona, 19/05/2011 - 07:10

La jovenalla neo convergent que busca carrec a l´ajuntament ha fet un video molt maco.......amb quins diners amb els de Millet ?

#12 Roger, Barcelona, 18/05/2011 - 21:44

Ja em perdonareu però mai s'havien construit tantes escoles o hospitals com amb l'época del tripartit, mai s'havien contractat tants professors, metges, assistents socials, com en els darrers anys. Ha augmentat el deute públic, sí, però en proporcions similars a la majoria de països europeus.

#12.2 Trigèmin, Dona'm la teva Visa i veuràs!, 18/05/2011 - 22:03

Pagant un altre, jo puc fer la piràmide més gran del món, l'hospital més gran del món, l'aeroport més gran del món.
Deixa'm la teva targeta Visa i veuràs com sóc, de generós.

#12.3 Josep, Barcelona, 19/05/2011 - 15:36

i de informes, tampoc s'havien fet mai tants informes, com a l'epoca del tripartit, gràcies a això, ara ja sabem, que la gent no coneixia a la Marina Geli, o quin tipus d'ambientador posar als museus, això sí, ara ho hem de pagar entre tots, perque resulta que estem arruinats.

#11 Marta, Barcelona, 18/05/2011 - 17:42

Lo que tendrían que pedir los jóvenes de CiU es tener un candidato con energía para solucionar problemas y no una persona que viene a jubilarse a Barcelona. Ni tan siquiera ha acabado la campaña y ya se le ve agotado.

#11.1 kimet, bcn, 18/05/2011 - 19:46

Más jubilado viene el socialismo que a finales del S.XIX un tal Juglar demostró que era un fiasco y todavia hay quien lo vota. Aunque si para ti es tan importante es la edad quizás hagas buenas migas con Berlusconi.