Publicitat
Política · 12 de Març de 2009. 20:02h.

Els joves d'Unió, contra la nova fundació del Príncep

Unió de Joves de Girona denuncia una "operació de maquillatge"

Els joves d'Unió, contra la nova fundació del Príncep

Membres d'Unió de Joves de les Comarques Gironines

La Unió de Joves de les Comarques Gironines considera que la creació de la Fundació Príncep de Girona és una "operació de maquillatge borbònica". Les joventuts d'Unió de Girona han emès un comunicat en el que critiquen el nom que s'ha posat a la nova fundació ja que "considerem totalment desafortunada la proposta del nom de la fundació i l'elecció del príncep Felip de Borbó com a president d'honor. Des de la Unió de Joves no veiem altra cosa que una operació de maquillatge i d'assimilació monàrquica, utilitzant aquest cop per a fer-ho una fundació amb una finalitat social indiscutible. Demanem, per tant, que es faci un seriós replantejament dels padrins de la fundació, per tal que nacionalment corresponguin amb la societat catalana i gironina".

Malgrat tot, la Unió de Joves rep amb "gran satisfacció la iniciativa de la Cambra, Caixa Girona, la Fundació Dalí i la Caixa de crear una fundació per a atorgar beques en recerca i investigació, amb una especial atenció a la joventut. Més encara en la situació de crisi actual, on aquests projectes són més que mai necessaris per incentivar als joves emprenedors". L'únic problema per ells, segons expliquen en un comunicat que conclou amb un "Visca Catalunya Lliure!", és el nom de la fundació.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#30 (cuando me ves me reconoces), madrid, 13/03/2009 - 13:02

Me parece una buena iniciativa, hay temas que deben de estar al margen sobre todo las nomenclaturas de entes relevantes, como así pretende ser esta fundación.

Respecto al resto de comentarios infundados e irrespetuosos son obviamente de ignorantes.

#29 Francesc, Badalona, 13/03/2009 - 12:40

francesc-lluís (Baratària). Suposo que deus tenir menys de 15 anys. Perquè discutir sobre el color de l'estel només ho pot fer un 'ninyatu'. Jo soc un independentista daltònic.

#28 Jordi, Ripoll, 13/03/2009 - 12:10

Doncs la veritat és que estic molt d'acord amb els joves d'Unió de Girona. Què manava a aquestes institucions posar l'hereu de la monarquia espanyola com a president d'honor?
Ànims, joves!

#27 sulfuro sulfuro, Barcelona, 13/03/2009 - 11:04

Los Joves de Unió son la quinta columna de ERC. Debieran haberse quedado todos en Bruselas a ver si en Europa, a fuerza de ser plastas, les hacen caso.

#26 Eva, Barcelona, 13/03/2009 - 10:38

Si voleu credibilitat Amics d'unió necessiteu fer fora l'espanyolista d'en Duran. Mentrestant, qui espereu que us cregui?