Publicitat
Política · 18 de Març de 2009. 12:05h.

Els liberals de la Casa Gran s'organitzen

Creen 'Llibergència', que té com a promotors David Madí i Fernández Teixidó, entre d'altres

Els liberals de la Casa Gran s'organitzen

Madí

Els liberals de CDC han decidit agrupar-se dins la Casa Gran del Catalanisme i han creat Llibergència, segons informa l'Avui. Entre els seus promotors hi ha membres de l’executiva de CDC com David Madí i Antoni Fernández Teixidó, així com Marcel Riera, Carles Llorens, Marc Guerrero, Jordi Xuclà, Rosa Maria Fortuny, Pilar Pifarré, Feliu Guillaumes i Roger Albinyana. En total són un centenar de militants de CDC.

Llibergència tindrà projecció més enllà de CDC, a través de la Fundació Catalunya Oberta, de signe liberal però sense vinculació orgànica a Convergència. El seu objectiu és que en un futur CDC s’incorpori a la Internacional Liberal. Actualment només forma part del Partit Liberal Demòcrata Europeu. El grup té previst presentar-se formalment en els pròxims mesos, i fer públic un manifest.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 F. Puig, Corsega, 03/07/2009 - 12:51

Sort sort sort que el President Pujol ja ha deixat clarq ue aquest xicot del MAdí es dediqui a les fotocopies i aportar cafés. Marxar no marxarà que faria mal a l'artur peró al menys no emprenyarà.
i tornar a la Universitat a acabar estudis ?

#9 Pere, bcn, 18/03/2009 - 21:07

Bona iniciativa! Això de la Casa Gran cada vegada té més gent al voltant. Els liberals no podien faltar i més ara que vivim en un país totalment controlat pel socialisme més rànci

#8 JL, Mollerussa, 18/03/2009 - 20:07

De fet ser liberal es ser soberanista. Tots els lliberals estan a favor de l'independencia dels pobles. Ser espanyolista es ser antiliberal, es incompatible el ser liberal i estar a favor de l'unitat d'Espanya a qualsevol preu.

#7 Ramon, Lleida, 18/03/2009 - 20:05

De fet CDC es l'unic partit espanyol que esta a l'Internacional Liberal i l'unic diputat europeu adscrit al Grup Liberal.

#6 Lluís, Barcelona, 18/03/2009 - 19:40

De fet, no quedava clar que Convergància apleguès liberals i fa molta falta un partit liberal, com a tot el mon civilitzat. Liberalisme i progrés econòmic sempre han anat de la mà. Enhorabona.