Publicitat
Política · 30 de Maig de 2014. 10:35h.

Els liberals es van comprometre amb el dret a decidir i ara accepten C's

Guy Verhofstadt va defensar en un acte de la Catdem "tenir en compte l'opinió expressada pels ciutadans"

Els liberals es van comprometre amb el dret a decidir i ara accepten C's

Guy Verhofstadt, amb Tremosa, durant l'acte de CDC durante el acto de la Catdem

El candidat a presidir la Comissió Europea i president del grup liberaldemòcrata al Parlament Europeu, Guy Verhofstadt, va defensar, segons un comunicat de CDC del passat 14 de maig, el dret a decidir dels catalans i va demanar que la solució al procés democràtic català “tingui en compte l’opinió expressada pels ciutadans d’una manera o altra”.

Tot i això, ara ha acceptat en el seu grup europeu Ciutadans i UPyD, partits que s'oposen frontalment a la consulta i al dret a decidir. En un acte a la Fundació Catalanista i Demòcrata (Catdem) amb el president Artur Mas i Ramon Tremosa, Verhofstadt també va elogiar Ramon Tremosa, per la seva tasca realitzada i va assegurar que “em sento molt afortunat per haver treballat amb ell els darrers cinc anys, era un dels homes forts del comitè d’afers monetaris”.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#10 Conxita Barbuda, i ells imberbes, 30/05/2014 - 20:27

Són parella de fet, o només estan plegats per Conveniència?

#9 Vlac, Barcelona, 30/05/2014 - 14:38

Está claro que el derecho a decidir no afecta a la política europea. Lo debe resolver España, tal como lo está haciendo.....

#8 CDC = liberals millet-prenafetians, Can Sala i Martín, 30/05/2014 - 13:27

Tenir en compte l'opinió dels catalans no és exactament el mateix que defensar el famós (i iniexistent al dret internacional) 'dret a decidir', és a dir, una autodeterminació camuflada per trencar la legalitat i la sobirania d'un estat membre de l'UE. Tremosa, en Nart et va pentinar la mar de bé...

#7 Jesús, Murcia, 30/05/2014 - 13:02

Muchas risas de unionistas veo yo por aquí. Que UPyD y Ciudadanos se incorporen al grupo liberal no significa que éste tenga que cambiar necesariamente de opinión sobre el derecho a decidir. Si no lo hace, será divertido ver a UPyD y Ciudadanos en un grupo que apoya el derecho a decidir.

#7.1 Manuel, Tarazona, 30/05/2014 - 14:01

Claro, claro... Anda, termínate la valeriana y vuelve a la cama, que mañana será otro día.

#6 PedroC, Barcelona, 30/05/2014 - 12:59

Ya ves tú lo que le importa el derecho a decidir a los liberales europeos. Que palurdos sois los separatistas.