Publicitat
Política · 29 de Maig de 2019. 14:06h.

Els lletrats del Senat veuen "indubtable" la suspensió de Romeva

La cambra alta aplica la Llei d'Enjudicament Criminal

Els lletrats del Senat veuen "indubtable" la suspensió de Romeva

La Mesa del Senat ha decidit suspendre els drets i deures del senador d'Esquerra Raül Romeva després d'estudiar l'informe dels lletrats de la Cambra alta sol·licitat pel president, Manuel Cruz, que, en la línia de l'emès pel Congrés, ha avalat la suspensió.

La decisió ha estat recolzada pels quatre representants del PSOE en l'òrgan de govern del Senat i els dos del PP, amb el vot en contra del membre del PNB. La via per a la suspensió no ha estat la del Reglament del Senat mitjançant el suplicatori sinó l'article 384 bis de la Llei d'Enjudiciament Criminal. L'informe conclou que "resulta indubtable". 

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Didac B., Barcelona, 29/05/2019 - 16:02

El que se les donava de profeta europeu, el que va tramar tota les triquinyoles del reducte diplocat per situar a tots el familiars i amiguets a destins daurats... aquest es pensava que era omnipotent i fins i tot podia riure's de les institucions de l'Estat. Ara ja te el que es mereix, suspensió i a esperar la sentencia d'uns anyets a la gabia

#2 botifler1914, Sinitaca, 29/05/2019 - 15:55

De cajón desde el minuto 1.

#1 Chris, Lleida, 29/05/2019 - 15:48

Què es pensaven,tant ells com el seu electorat?s'han begut l'enteniment!No tenen cap noció de responsabilitat cívica ni maduresa.Que molt bé,que no es troben a gust amb un DNI,què tinguin clar que n'hi ha d'altres que no ens atreuen les ximpleries ni els inmadurs,i aquí estem,aguantant-los a Catalunya per tenir veu(això sí és democràcia)