Publicitat
Política · 21 de Gener de 2015. 18:57h.

Els Matins entrevista l’intendent major de la Guàrdia Urbana

Per tractar els fets del cas que denuncia ‘Ciutat Morta’

Els Matins entrevista l’intendent major de la Guàrdia Urbana

Una imatge del cap de la Guàrdia Urbana, Evelio Vázquez

El programa Els Matins de TV3, presentat per Lídia Heredia, entrevistarà aquest dijous a l’intendent major de la Guàrdia Urbana de Barcelona, Evelio Vázquez, al voltant del cas 4-F que va passar el 2006 al carrer Sant Pere Més Baix de Barcelona.

Un cas que ha tornat a saltar a l’actualitat pública després de l’emissió del documental ‘Ciutat Morta’, que denuncia un suposat cas de muntatge policial amb agents de la Urbana implicats i la detenció d’uns joves sense proves clares, segons denuncia el documental.

‘Ciutat Morta’ narra les tortures que denuncien alguns dels joves detinguts i empresonats, així com el cas de Patricia Heras que es va suïcidar després de ser empresonada pels fets que van passar el 4 de febrer de 2006 amb el resultat d’un agent ferit greument.

Vázquez va ser nomenat per l’alcalde Xavier Trias com a nou cap de la Guàrdia Urbana el juliol de 2011 en substitució de Xavier Vilaró, que va ser el màxim comandament de la policia local de Barcelona des de l’agost de 2004.

Per tant, el febrer de 2006 el cap de la Guàrdia Urbana en el moment dels fets que van acabar amb un agent ferit greument i en estat tetraplègic era Vilaró.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat