Publicitat
Política · 12 de Setembre de 2014. 16:27h.

"Els mitjans catalans han estat al servei de la Generalitat"

Marhuenda diu que “TV3, Catalunya Ràdio i Rac1 han estat servidors fidels del nacionalisme català”

"Els mitjans catalans han estat al servei de la Generalitat"

Una captura d'imatge de Paco Marhuenda a 'Espejo Público'

El director de La Razón, Paco Marhuenda, en un debat sobre la Diada celebrat ahir en el programa “Espejo Publico” d’Antena 3 ha afirmat que “els mitjans catalans han estat al servei de la Generalitat”.

Marhuenda ha dit que “s’han destinat centenars de milions d´euros al adoctrinament”, apuntant que “TV3, Catalunya Ràdio i Rac1, han sigut servidors fidels del nacionalisme català, cosa que no passa en cap país normal d´Europa”.

“La societat catalana ha estat subvencionada per la corrupció de CiU i del senyor Pujol, i tothom mirant cap a un altre costat, sempre hem sabut que hi hagut un percentatge d´independentisme, tot i admetre que va a més ja que TV3 està dient tot el dia que Espanya ens roba”, ha afegit.

D’altra banda, el president de Ciutadans, Albert Rivera, ha assegurat que “hi ha documents aprovats de CiU dels anys 90 aprovant un pla d’estratègia per infiltrar-se en l’educació i en els mitjans de comunicació. Tot nacionalisme pretén controlar la publicitat i la cultura, també ho va fer Franco i es va fer a Alemanya”.

Publicitat
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#49 Papaluna, Barcelona, 13/09/2014 - 19:20

Si em donen el budget per a propaganda ideològica a favor de la cosa inde, munto un moviment identitari a favor de els pingüins de Sudàfrica; o de un nou moviment anomenat 'Independents de Sant Esteve de Palautordera'; es questió de pasta i de poder contractar agències expertes, -jueves-, és clar!

#49.1 Jordi, L'H, 14/09/2014 - 01:08

Baixes de la lluna, escrius i te'n tornes a la lluna. Agafa't vacances i a veure si quan tornes, dius alguna cosa amb sentit

#46 Rafa, Martorell, 13/09/2014 - 12:52

Arriba un moment en que a mi m'hes difícil el poder mantenir els meus impulsos i només puc arribar a dirli al Sr. Marhuenda, amb tota la educació del mon, que es un "llepa culs" del PP i a més a més li agrada.

#46.1 pep, manresa, 13/09/2014 - 14:18

ser llepaculs del PP com el sionista del Marujenda, o ser llepaculs de CiU com la israelita la Rahola, què és el que canvia, Rafa, en l colla de netanyahus del PPciu?.

#45 Lluis l'Espluguenc, Esplugues Llobregat, 13/09/2014 - 12:31

Ets un ignorant hauries d'afegir també la BBC,el Times, France televisió, Euro News etc... que també van informar abastament abans i després de la V a Barcelona i a diferència de TV3 sols de la V sense fer esment de l'acte de Tarragona amb la plana major del PP,C's i UPyD de Societat Civil Catalana

#44 pep, manresa, 13/09/2014 - 12:22

I la Rahola què hi diu de tot això?. Ah, calla, no, que últimament està molt ocupada en defensar el bombardeig de les poblacions civils que fa el seu amic Adolf Netanyahu.

#43 Kropotkin, Vic, 13/09/2014 - 11:53

Catalanes, ¿nos ayudáis a encontrar la mayoría silenciosa? No la encontramos por ningún sitio...jua, jua...os dejo q sale el Rivera en 13TV, progresismo del fino...jua, jua