Publicitat
Política · 3 de Març de 2016. 20:44h.

Els Mossos comencen a 'desobeir'

La Policia de la Generalitat demana informació a l'ANC i a l'AMI per ordre de l'Audiència Nacional

Els Mossos comencen a 'desobeir'

El conseller Jané en una imatge d'arxiu

Els Mossos d'Esquadra han acudit sota petició de l'Audiència Nacional a les seus de l'Assemblea Nacional Catalana i de l'Associació de Municipis per a la Independència per sol·licitar informació sobre les vies de finançament i les seves activitats. La Policia de la Generalitat també va demanar informació sobre els estatuts de les dues organitzacions.

Els agents de la Policia catalana es van desplaçar fins a les seus de l'ANC i de l'AMI divendres passat segons ha informat l'agència EFE per requerir informació interna demanda pel jutge de l'Audiència Nacional Ismael Moreno. Aquest magistrat està investigant les dues organitzacions per un presumpte delicte de rebel·lió i sedició per “impulsar” i “promoure” les mocions aprovades per ajuntaments catalans a favor de la declaració de sobirania aprovada el 9 de novembre al Parlament i anul·lada pel Tribunal Constitucional.

Fonts de l'ANC i de l'AMI han confirmat a EFE que van lliurar als Mossos la informació requerida. La Policia de la Generalitat també s'ha desplaçar en les últimes hores a alguns ajuntaments catalans per requerir les actes dels plens on es va aprovar les mocions de suport a la resolució tal i com ha sol·licitat l'Audiència Nacional. Els Mossos es van desplaçar ahir a Manresa. Fonts d'aquest consistori han afirmat que lliuraran la informació requerida en els propers dies.

 

Una imatge de Mossos amb l'uniforme de gala al Parlament

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#22 nedland, Roses, 04/03/2016 - 11:04

Aixo nomes seria noticia en algun diari d aquests que viuen a matrix...el mon o ara vilaweb etc

#21 Carlos Gomez, Bcn, 04/03/2016 - 10:35

Hi havia algu, com el Feflip Puig, que creia tenir un exercit zapatista al seu servei, o com la ANC que va disenyar unes delirants operacions per expropiar instalacions estrategiques manu militari, o els reiterats i fracasats intents de crear un servei d´inteligencia catala.
Tot molt psicotic.

#20 Gerard Bellalta i Germán, Estambul, 04/03/2016 - 10:06

Primero que investiguen los agentes que trabajan para el ANC fuera de servicio en tareas de seguridad
es fácil visionen Vídeos, en muchos actos del independentismo,

#19 Mikel, Gervnda, 04/03/2016 - 09:41

Según tengo entendido la policía está al servicio del ciudadano tanto para lo bueno como para lo malo y en este sentido hacen lo que deben de hacer.

#18 AlexB, Vic , 04/03/2016 - 09:31

Els Mossos cobren molta pasta cada mes.i posar en perilh la hipoteca. el cochazo viatges de plaer i el privilegis actuals es complicat.

Desobeir a qui?.

Amb Independencia cobrarien la 3a. part dara.