Publicitat
Política · 6 de Febrer de 2009. 18:03h.

Els Mossos, contra Saura

El conseller va signar la pau laboral ara fa un any

Els Mossos, contra Saura

Una imatge d'una protesta anterior

El SAP-UGT de Catalunya, sindicat majoritari en els Mossos d'Esquadra, ha convocat una concentració el proper 18 de febrer a les 12:00 hores davant del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya per "protestar contra la mala gestió que s'està fent de la policia catalana". El conseller d'Interior, Joan Saura, va signar ara fa un any un amb els sindicats per l'equiparació salarial dels Mossos amb els bombers que, en teoria, suposava la pau laboral al cos. L'acord, acceptat a contracor pel Departament d'Economia i Finances, va arribar després de la manifestació multitudinària de mossos de juny del 2007.

El SAP-UGT de Catalunya ha comunicat al Departament "el malestar del sindicat per la manca de material, la manca de reglamentació de la llei de conciliació familiar, el pla de carrera professional, la precarietat de l'escala intermèdia, els problemes de salut laboral que es viuen en diverses comissaries del país, la inestabilitat horària, per les negociacions de la regulació de la gestió de suggeriments i, tanmateix, pel sentiment d'indefensió del col·lectiu", segons un comunicat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Tià, Paisos Catalans, 07/02/2009 - 22:34

Normal que també es manifesti la policia.
La policia pot rebre una punyalada,una bala,una bomba,.........i a vegades encara els castiguen.Senyors polítics:vosaltres esteu ben protegits,un bon sou,ja us ho paguem; segur que no rebereu cap punyalada.

#5 xavi, barcelona, 07/02/2009 - 10:57

Els policies son persones com ton pare o com tu. I si persones que han de "creure" surten al carrer a protestar es que realment la cosa està molt malament tant malament que també possiblement també t'afecta a tu setciències.

#4 miquel, tarragona, 06/02/2009 - 22:49

els mossos són policies, i els policies a creure!

#3 Julio, Barcelona, 06/02/2009 - 20:29

Mi percepción. Sr. Saura, amigo de los delincuentes. Sr. Zapatero, mentiroso. Sr. Montilla, pobre hombre. Sr. Mas, leal.
PC/PSOE, corrución. ERC, petarderos, CIU, seriedad.

#2 Fran, Llinars, 06/02/2009 - 19:55

En aquesta manifestacio qui controlaba a els controladors? en Saura amb porra, casc i kubotan?.Qui habia per donar estopa?