Publicitat
Política · 14 de Desembre de 2018. 19:39h.

Els Mossos demanen més diners per als tiquets menjador

Consideren "un gran greuge" la rebaixa dels vals

Els Mossos demanen més diners per als tiquets menjador

Els Mossos es tanquen al Departament d'Interior

Els Mossos d'Esquadra reclamen més diners pels tiquets menjador i consideren que és "un gran greuge" la rebaixa que s'ha fet en el preu d'aquests tiquets en els darrers anys. Aquesta és una de les reivindicacions del col·lectiu MoS.O.S, que durant el transcurs d'aquesta setmana han protagonitzat diverses mobilitzacions, com el tall a la Gran Via de Barcelona o el tancament a la Conselleria d'Interior.

"Un altre dels grans greuges que hem patit fins a la data actual ha estat amb els vals o tiquet menjador" asseguren en el dossier de greuges. El col.lectiu manifesta que anteriorment rebien 19 euros bruts en concepte de val menjador per jornades superiors a 12 hores, que suposaven 10,50 euros nets. En canvi, ara se'ls hi abona la manutenció en jornades de 12 hores en cap de setmana per 8 euros bruts, que suposa "molt menys" que fa 10 anys.

"On pensem que dinarem o soparem per menys de 7 euros?" es pregunten des de l'associació. A més, denuncien que aquest fet "menysté serveis i companys que realitzen aquestes hores entre setmana".

El col·lectiu MoS.O.S s'ha manifestat aquesta setmana també per reclamar la devolució de les pagues de 2013 i 2014, l'equiparació salarial amb els Bombers, el pagament de les hores del dispositiu Àgora i més hores d'assumptes personals. En el marc de les protestes representants dels Mossos d'Esquadra es van tancar aquest dijous al Departament d'Interior per exigir les millores.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Veciana, Barcelona, 14/12/2018 - 20:02

Que es posin en vaga de fam jajajajajajaaaaaa.