Publicitat
Política · 10 de Desembre de 2018. 14:41h.

Els Mossos es planten

Cap cessament després de l'ultimàtum de Torra

Els Mossos es planten

El conseller d'Interior, Miquel Buch fa autocrítica davant els comissaris dels Mossos per haver qüestionat la professionalitat del cos i els demana disculpes i els trasllada el seu suport, segons fonts de la reunió. Buch considera que els últims dispositius, on hi va haver aldarulls, van ser "globalment correctes", no es planteja cessaments i aposta per la mediació.

El conseller s'ha reunit aquest dilluns al migdia amb la cúpula dels Mossos d'Esquadra per comunicar els canvis que van decidir aquest diumenge amb el president Torra. La reunió ha durat al voltant de mitja hora. El conseller no ha anunciat cap canvi entre els comandaments del cos. Considera que hauria de ser una "decisió interna que ha de respondre a necessitats estructurals atenent a criteris professionals i objectius".

Han assistit a la reunió, a banda del conseller, el director general d'Interior, Brauli Duart, el director general de la policia, Andreu Martínez, el comissari en cap Miquel Esquius i els 18 comissaris responsables de les àrees o regions policials en les que està dividia Catalunya i els els comissaris de les divisions operatives del cos.

Unes imatges que no van agradar el president QuimTorra, que va exigir canvis en un termini de 4 dies, un termini que venç aquest dimarts. Buch ha explicat la revisió en el protocol d'actuacions dels Mossos d'Esquadra que va acordar amb el president Quim Torra, en la una reunió que van mantenir aquest diumenge durant més de dues hores al Palau de Pedralbes de Barcelona.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 cata..queeee, Montcada i Reixac, 11/12/2018 - 12:11

El Buc da el perfil de vigilante violento de discoteca..de cerril capataz de hormigon..

#7 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 10/12/2018 - 22:17

Sabeu que l´unica feina coneguda d´aquest home, un convergent com deu mana, fora de la politica es la de porter d´una discoteca a Badalona als anys 90 ?

Catalunya es com un cabaret i no cal que que m´extengui aqui en posar noms a les seves exuberants vicetiples.
Serviu.vos vosaltres mateixos.

#6 Luigi., Barcino, 10/12/2018 - 17:18

Un mosso,fa 1 día,va dir :" No faran fora ningú de la Brimo ni de l'Arro!!!! Primer perquè no hi ha cap actuació mal feta, segon perquè no tenen pebrots i tercer perquè saben que si els policies es planten el Govern cau.

#3 botifler1914, sINITACA, 10/12/2018 - 15:54

Dudo mucho que incluso él sea tan inútil, seguro que se han dado consignas y se han impuesto cambios, otra cosa es que no se puedan decir. Dios nos caja confesados el día 21, nos va a tocar el gordo de Navidad y los mossos no van a hacer NADA (excepto defender a los CDR del pueblo).

#2 Jordi BR, L'H, 10/12/2018 - 15:42

No podía ser de otra forma. No puede ser que algún acto policial cuestionable, pusiera en duda unas cargas que esta vez tenían toda justificación, especialmente en Girona. Actos como estos, sólo hacen daño al procés, y se debe ser firme l condenarlos y más des del Govern.