Publicitat
Política · 13 de Desembre de 2018. 13:54h.

Els Mossos fan com els CDR

Tancada al Departament d'Interior

Els Mossos fan com els CDR

Representants dels Mossos d'Esquadra s'han tancat aquest dijous al Departament d'Interior per exigir millores laborals. Els sindicats s'han reunit amb la conselleria de Miquel Buch, però critiquen que la conselleria d'Interior ha donat per finalitzada la trobada sense haver donat resposta a les seves reivindicacions.

També hi ha agents concentrats al vestíbul del Departament, i alguns han tallat el trànsit entre els carrers Diputació i Passeig de Sant Joan, on es troba la seu d'Interior.

"Ens tanquem al departament fins que el Govern es torni a asseure", han explicat a Twitter els sindicats policials. "No marxarem d'aquí fins que vinguin amb una solució clara als nostres problemes i demandes", han afegit en un vídeo.

Aquest dimecres el conseller d'Interior es va comprometre a aprovar una convocatòria de 750 noves places de Mossos d'Esquadra el 2019, i va assegurar que dotze de les quinze reivindicacions plantejades pels sindicats policials "estan en vies de solució". Els Mossos demanen més efectius, el retorn immediat de les pagues extres del 2013 i el 2014 i l'equiparació salarial amb els bombers.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Marti , Palafrugell , 13/12/2018 - 22:53

Puigdemont es un cadàver polític, un no - ser, un espectre. Cal enviar lo a la merda com més aviat millor, en favor dels independentistes i no independentistes, i de la salut mental de tots.

#5 Neferu, Barcelona, 13/12/2018 - 16:40

Bueno, yo creo que todo trabajador es merecedor de un sueldo digno pero tengo entendido que cobran más que la GC y que la PN. eso por un lado y por otro, me pregunto: Si su misión es la protección de los ciudadanos y mantener el orden ¿por qué están de brazos cruzados en los actos violentos de los CDR?

#4 Catanyol, Girona, 13/12/2018 - 15:09

Pues ya sabeis...si quereis continuar con un futuro incierto, con políticos que os ignoran y usan a conveniencia,...seguid apoyando a los partidos indepes.
Pedid que cambien a vuestros jefes supremos, a la cupula jerarquica y así ofrecereis un servicio para todos...no solo a favor de los indepes.

#3 Lula, Bcn, 13/12/2018 - 14:51

¡Suerte! Con la que les está cayendo, la encrucijada en la que se encuentran, la falta de medios,... yihadismos aparte, van a necesitarla.

#2 botifler1914, Sinitaca, 13/12/2018 - 14:15

Para lo que hacen mejor no se quejen....