Publicitat
Política · 20 de Març de 2009. 14:12h.

"Els Mossos han de pegar fins i tot en català"

"Que peguin és greu, però també que parlin tots en castellà", segons el periodista Manel Cuyàs

El periodista Manel Cuyàs, que també estava present en la protesta de la plaça Sant Jaume, ha explicat que hi era en solidaritat "amb un company de la redacció del diari El Punt que va rebre i va rebre molts cops de porra a les cames i a les cuixes. Cuyàs ha destacat, tanmateix, que "que peguin a periodistes i a ciutadans és greu, però també és greu una cosa de la que no en parla ningú i és que la policia catalana, els Mossos d'Esquadra, parlen tots en castellà".

El periodista ha reiterat, en relació a les amenaces dels darreres dies, que "tot ho diuen en castellà". "Això és greu perquè la policia representa a la societat catalana i a Catalunya, la policia catalana ha de parlar, ha de pegar fins i tot en català si hi ha algú que s'ho mereixi", ha afegit. "El que importa és tot: que peguin i que no parlin la llengua del país".

Manuel Cuyàs (Mataró, 1952) col·labora a El Punt des de fa vint anys. El 1994 va ser nomenat director de l'edició del Maresme i actualment és adjunt a la direcció de l'edició de Barcelona. També col·labora a RAC 1 i TV3.

Manel Cuyàs, a la Plaça Sant Jaume
Publicitat
Publicitat

75 Comentaris

Publicitat
#75 sr beeblebrox, bcn, 14/01/2012 - 00:49

Este tio esta loco... A aquesta gent el que s'ha de fer es no donar-els-hi publicitat...
On va dient el que ha de parlar la policia catalana i com ha de pegar? Això és un insult a la llibertat!!
No cal dir que catalunya té més llengües apart del català, com és el castellà...
El sr cuyas es fascista

#74 don genaro, gava, 10/01/2011 - 22:13

L'altre dia em van atracar. Com hauria canviat la història si m'ho haguessin fet en català. Cuanto aburrido suelto! Atureu-vos malfactors!

#73 Marc Arnau, Badalona, 27/10/2009 - 00:16

Em fa vergonya que al nostre país tinguem periodistes com Manel Cuyàs. Que es això de repartir estopa en català? I això de que s\\\'ho mereixin? Prou periodisme tendenciós. Ara resultarà que els pagesos són uns sants i van donar exemple..

#72 Rafa, Barcelona, 28/03/2009 - 23:42

Eso es porque se supone que cualquier catalan entiende ambas lenguas y cualquier espanyol no tiene por que hablar catalan... no es tan dificil de entender... si lo digeran en catalan solamente, se les podria acusar de que alguien no lo entiende, asi no...

#71 Javier, BCN, 25/03/2009 - 08:37

Lo que nos temíamos: los mossos están infiltrados por agentes alborotadores enviados desde Madrit...hay que tomar medidas!!!! Yo propongo una purga de todo aquel que no sirva al pais y a la lengua. Por favor, que alguien me devuelva el dinero....