Publicitat
Política · 12 de Desembre de 2016. 17:03h.

Els Mossos han de protegir SCC a la UAB

"Ens han amenaçat dient que anirien a per nosaltres"

Els Mossos han de protegir SCC a la UAB

Els Mossos davant la carpa de SCC en la UAB

Els Mossos d’Esquadra han hagut de protegir la sectorial de joves de Societat Civil Catalana després que un grup d’estudiants antifeixistes hagi envoltat la carpa que SCC havia instal·lat al campus de la UAB. El portaveu dels joves de Societat Civil Catalana, Josep Lago, ha manifestat que "després de col·locar-se el cordó policial"  han seguit increpant al crit de "feixistes, nazis".  

“Ens han acovardit dient que ens tenien fitxats alhora que cridaven els nostres noms, i ens han amenaçat dient que anirien a per nosaltres”, ha reblat. Lago ha afegit que el grup d’estudiants també han increpat els Mossos d'Esquadra cridant "gossos".

L'entitat unionista també ha demanat a la rectora de la UAB que “adopti les mesures oportunes de seguretat davant les activitats que portarà a terme el col·lectiu de joves de SCC”. També han reclamat “què faci un comunicat condemnant les pràctiques Intimidatòries i violentes què fan algunes persones vinculades al SEPC, i adopti les mesures oportunes contra les persones que no respecten els valors inherents, i la no discriminació per convicció ideologia o opinió".

SCC afirma que les quatre ocasions que han instal·lat carpa a la Universitat Autònoma han tingut problemes amb grups antifeixistes. L'entitat ha rebut el suport de diversos diputats de Ciutadans al Parlament a través de twitter. "Tot el meu suport a Societat Civil, davant els que intimiden, insulten i amenacen” ha piulat la líder del partit a Catalunya Inés Arrimadas.

Per la seva banda, Sonia Sierra ha tuitejat que "els Mossos protegeixen els joves de SCC dels antifeixistes, és molt trist que a la UAB s'atempti contra la llibertat". Societat Civil Catalana preveu projectar demà el documental 'Dissidents' a la UAB en un acte que porta per títol ‘El preu de la discrepància a la Catalunya nacionalista’.

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#29 Sarola, Castelldefels, 13/12/2016 - 09:03

Sr. Rius, aixó es el NAZISME PUR I DUR que hi ha a Catalunya des de l'any 1.980. Es un NAZISME kumbayá, peró es NAZISME PUR I DUR.

#29.1 Galderic, Barcelona, 13/12/2016 - 10:54

Quina manera més poc sofisticada Sarola de justificar el Tercer Reich .
Els descendents de les víctimes de l'Holocaust, segur que estan molt contents amb la teva banalització.

#28 oscar, barcelona, 13/12/2016 - 08:57

Que s´en vagin a provocar a la Universidad de Madrizz aquesta colla de fatxes! Que se vayan estos niños hijos de franquistas y la Arrimadas al valle de los caídos, que es donde deben estar.

#28.1 PQG , Metrópolis , 13/12/2016 - 18:08

O sea que en Cataluña solo pueden expresar su opinión los separatistas? Esa opinión no es muy demócrata que digamos.

#27 Galderic, Barcelona, 12/12/2016 - 23:58

A Espanya seria impossible que uns estudiants catalans muntessin una tenda amb senyeres. No ho permetria la policia o serien apallissats pers "valents "constitucionalistas.

#27.1 PQG, Metrópolis , 13/12/2016 - 18:01

Por eso cuando unos cuantos atacaron la delegación de la Generalitat en Madrid fueron detenidos por la policía en Madrid???

#26 Xavi, Bcn, 12/12/2016 - 23:40

Las actitudes fascistas las tienen los autoproclamados "antifascistas" . Cataluña y el mundo al revés

#25 JC, Barcelona, 12/12/2016 - 22:57

Enhorabuena, jóvenes de SCC, por vuestra valentía.