Publicitat
Política · 5 d'Abril de 2016. 19:09h.

Els Mossos no desobeiran

Junts pel Sí votarà en contra que els agents no acatin l'Audiència Nacional

Els Mossos no desobeiran

Jané, saludant comandaments, durant una visita a Salou

Els Mossos d'Esquadra no desobeiran les ordres que provinguin de l'Audiència Nacional tal i com proposava la CUP en la moció que havia presentat per refermar la declaració de ruptura. Tot i que els 'cupaires' han arribat a un acord per presentar un text acordat amb Junts pel Sí, aquest darrer grup ha anunciat que votarà en contra de dos dels seus punts. D'una banda, el punt on “s'insta el Govern a desatendre els requeriments de l'Audiència Nacional i que els Mossos no els executi com a policia judicial"; i de l'altre, el punt on "s'encoratja els càrrecs electes a seguir desatenent les peticions de les institucions no democràtiques de l'Estat"

En el text acordat per Junts pel Sí i la CUP no es parla de desacatar el Tribunal Constitucional tal i com demanava la formació antisistema. La moció que finalment es votarà “reitera el objectius” de la resolució aprovada al novembre.

En el text registrat originalment per la CUP s'instava a "no atenir el contingut de la sentència del TC i desatendre" la suspensió de l'Alt Tribunal. Aquest fragment ha desaparegut a la moció que es votara demà. En concret, la moció diu que el Parlament "ratifica la seva ferma voluntat de seguir portant a terme les actuacions previstes i aprovades per aquest Parlament per aconseguir i culminar democràticament la independència, i per tot això, el Parlament reitera els objectius continguts en la declaració del 9N”.

Reunió de dirigents de la CUP i de Junts pel Sí

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#26 ¡PAREMOS YA A LOS INDEPENDENTISTAS!, A, 06/04/2016 - 21:53

LOS MOSSOS VAN A ACATAR Y A CUMPLIR LAS ÓRDENES DE LA AUDIENCIA NACIONAL

#25 nedland, Roses, 06/04/2016 - 10:47

Principi de la vulgaritzacio..principi de la transfusio

#24 Gerard Bellalta i Germán, Milan, 06/04/2016 - 10:05

Ya desobedecieron una orden, con delito flagrante
el 9N , es mas protegieron todos los colegios donde
de celebro la consulta.

#24.1 Hector, Bcn, 07/04/2016 - 10:52

Protegieron sus ciudadanos, en unos actos donde si alguien lo hubiese querido, podrian haber habido graves incidentes (por fortuna nadie lo quiso asi, cosa destacable) en cualquier manifestacion o concentracion, sea cual sea la ideologia tambien estan presentes.

#23 modium, Moià, 06/04/2016 - 09:54

Aviam si tenim la independència d´una vegada i poder deixar de parlar de tonteries i centrar-nos en temes més importants

#23.1 Bcn, Bcn, 06/04/2016 - 10:37

No la tindreu.Deixa de flipar.Encara no ho veus???

#22 Carlos Gomez, Bcn, 06/04/2016 - 09:29

La farsa esta arrivant al final.
Els que creien que anaven de viatge a algun lloc ja poden anar desfent les maletes i guardant les cubanes per millor ocasio.
L´ujier de Girona els explicara amb la seva trempera amb que ho fa tot el perque de tot plegat i la senyora Rahola com son de malparits els no

#22.1 Hector, Bcn, 07/04/2016 - 10:50

Es tant insignificant tot el que fem que la majoria de partits al gobierno ja creuen que s'ha de millorar el finançament, altres la autonomia, on molts colectius empresarials recolzen la mateixa idea, pero si, tot el fer no ha valgut per res...