Publicitat
Política · 7 de Febrer de 2021. 16:01h.

Els Mossos no impedeixen les pedrades contra Vox

Incidents a Salt i a Valls sense que facin res

Els actes de campanya de Vox a Salt i a Valls han tornat a patir incidents aquest diumenge al matí, l'endemà dels aldarulls que van tenir lloc a Vic, que van acabar amb una persecució contra la comitiva del partit d'Abascal.

Una cinquantena de persones han llençat pedres, ous i fruita i han increpat el líder de Vox i la comitiva en un acte que el partit estava duent a terme a Salt (Girona). Els Mossos d'Esquadra han mantingut escortada a la comitiva del partit de Vox, però no han pogut impedir que els manifestants els hi llencessin tota mena d'objectes. El llançament de pedres ha obligat a interrompre durant uns segons la intervenció d'Abascal en l'acte.

El líder de Vox, Santiago Abascal, ha participat juntament amb la diputada al Congrés Macarena Olona en un acte del partit al centre de la localitat de Salt, a tocar de la ciutat de Girona. Malgrat la presència policial, els manifestants han llençat objectes contra els dirigents i simpatitzants de Vox. Abascal ha culpat del llançament d'objectes "a qui està al capdavant del dispositiu dels Mossos d'Esquadra, que és un comandament polític" per la seva passivitat.

"Ja arriben les pedres, i ho està permetent la conselleria d'Interior de la Generalitat, que és còmplice d'impedir la celebració d'aquest acte polític. Tot tipus d'objectes ens han llençat. En aquests moments mentre parlava, una pluja de pedres i fruita ha impactat conta la gent que està aquí davant la passivitat total de qui està al càrrec dels Mossos d'Esquadra" ha denunciat Abascal en la seva intervenció.

Els Mossos d'Esquadra han realitzat algunes càrregues contra els manifestants que protestaven per la presència de Vox per tal de facilitar que la comitiva del partit abandonés la localitat. Els fets d'aquest diumenge al matí es produeixen l'endemà dels incidents que van tenir lloc a Vic, que van acabar amb una persecució contra la comitiva del partit d'Abascal.

Un altre acte electoral de la formació Vox ha tingut lloc a Valls i ha comptat amb la presència de Javier Ortega Smith. Allà, un centenar de persones han escridassat i tirat objectes a la comitiva del partit, que ha recorregut el centre de la capital de l'Alt Camp. Els Mossos d'Esquadra també han hagut de realitzar alguna càrrega per evitar que els dos grups arribessin a les mans.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#20 Pan con tomate y jamón ibérico, El Trabuco catalán...!!, 08/02/2021 - 10:35

"Els Mossos no impedeixen les pedrades contra Vox..."

Al menos la ertzaintza reparte unas hostias como panes y los "levantapiedras..." se van calentitos... no como estos bragazas...

#19 L'avi Florenci, La terra, l'home i la deixa, 08/02/2021 - 04:41

Bona democràcia catalana.
I molt bona policia protegint els drets de tots.
I molt bones lleis de el 6 i 7 de Setembre defensant les llibertats públiques.
Que grans institucions i que grans exemples de democràcia ens deixa el nacionalisme. Perquè el món ens miri.

#18 Hector, Barna, 07/02/2021 - 22:02

Que ningún partido político condene lo que sufrió ayer Vox en Vic y Salt demuestra que son todos iguales y que sólo queda Vox en Cataluña y España.

#17 Carles6, Bcn, 07/02/2021 - 21:21

Cada dia què passa veig que EN és més fan de Vox. Sou tòxics i feu notícies esbiaixades. Hauríeu d' explicar que avui els Mossos han repartit de valent als radicals. No cal fer la ola cada dia a Vox. Se us veu el llauto.

#17.1 Estefania M.A., Tarragona, 07/02/2021 - 22:21

han repartit tant que hi ha tants detinguts (milers!) com ferits el dia de la vergonya del que li dieu referéndum

#17.2 Figueras, Figueras, 08/02/2021 - 00:10

Doncs a TV3 ni se'n parla... Si no t'agrada aquest diari ves a mirar el vilaweb.

#17.3 Paco, Cornellá, 08/02/2021 - 09:20

vaya, ya apareció el cordón sanitario del pequeñin. Que sumisos son.

#17.4 Soloesmiopinion, Tabarnia, 08/02/2021 - 09:57

que si, Carles, que ya sabemos que eres un violento y que te encanta ejercer la violencia contra quién piensa diferente. No hace falta que vengas aquí a hacer el ridículo lloriqueando por las pequeñas cargas que hicieron los Mossos. Si quieres, el próximo dia les pides que os ayuden a tirar piedras.

#17.5 Lluis, Terrassa, 08/02/2021 - 12:09

#17.4.

Com sempre els teus comentaris fent el ridícul, amb la teva superioritat habitual i ambigüitat. No se si ho saps, però es parlava de la.ultradreta, no cal matar al missatger.

#16 Rick, Casablanca, 07/02/2021 - 21:18

Siempre te quedará Vicent Partal

#16.1 Vicenç Pardal, Villagüevo, 08/02/2021 - 15:12

Un dichital seriós,la BBC de la Mediterrània.Cha era hora que ho reconeixqueu.