Publicitat
Política · 28 d'Abril de 2009. 21:14h.

Els Mossos 'passen' dels anti-Bolonya

La manifestació pel centre de Barcelona acaba sense cap incident

Els Mossos 'passen' dels anti-Bolonya

Els Mossos miren com passa la manifestació

La manifestació d'aquest dimarts dels anti-Bolonya ha transcorregut amb tota normalitat. La concentració s'ha iniciat a les 18:00 a la Plaça Universitat de Barcelona i ha continuat fins al Comissionat d'Universitats, on un petit grup de joves que s'hi havien tancat, estudiants d'Institut, han sortit al carrer i s'han afegit a la protesta.

Els anti-Bolonya, que al matí havien amenaçat amb baixar per Les Rambles, han acabat evitant aquest recorregut. Un ampli dispositiu dels antiavalots dels Mossos d'Esquadra han tancat el céntric carrer de Barcelona, així com Portal de l'Àngel com tots els accessos a la Plaça de la Catedral, per a que els manifestants no puguèssin dispersar-se.

Tot i les altes mesures de seguretat i els crits de "Mossos assessins", "no volem pistoles a les aules", "Bolonya va a cop de porra" o "la policia torturta i assessina", la policia no ha respost i no hi ha hagut cap tipus d'incident.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Ni de conya, BCN, 30/04/2009 - 01:05

El que dijo que el recorrido no estaba marcado, es mentira ya se sabia bastante antés porfavor no digas cosas que no sabes y si los mossos pasaran de los anti-bolonia no se hubieran ni desplegado, además no se les provocava, se les recordava su actuación.

#4 Loreta, Vic, 29/04/2009 - 13:03

¿Passen dels anti-bolonia? Un dispositiu de més de 15 furgones repartides per la zona no crec que pugui rebre aquest nom.
Això de la mani autoritzada o no fa ja pudor eh...

#3 Jaumet, St Pol, 29/04/2009 - 03:11

Un 10 pels mossos aquest cop per no caure en provocacions.

#2 pepe, Barcelona, 29/04/2009 - 00:26

En què quedem? Els Mossos "passen" del antibolonya o han muntat un ampli dispositiu d'antiavalots. O una cosa o l'altre, no?

#1 sulfuro sulfuro, Barcelona, 29/04/2009 - 00:04

Todo parece indicar que la manifestación no estaba autorizada y es seguro que el itinerario ha sido el que les ha salido de las narices a los revoltosos de Bolonia.
Si los mossos pasan es porque siguen órdenes.
Una vez más Saura muestra lo que vale.