Publicitat
Política · 30 de Novembre de 2014. 18:50h.

Els Mossos reben un guardó, però no hi va ningú de la conselleria

Espadaler, Batlle i Trapero planten la Delegada del Govern

Els Mossos reben un guardó, però no hi va ningú de la conselleria

Imatge de l'acte

La Delegada del Govern a Catalunya, Maria Llanos de Luna, va lliurar dimecres passat una distinció al Grup d’Atenció a la Víctima dels Mossos d’Esquada en el marc del Dia de l’Eliminació de la Violència contra le Dones. Però no va anar-hi ni el conseller d’Interior, Ramon Espadaler; ni el director general de Seguretat, Albert Batlle; ni el comissari en cap del Mossos, Josep Lluís Trapero; malgrat que hi havien estat convidats.

L’acte, en representació de la Policia de la Generalitat, només va comptar amb la presència dels comandaments de la unitat guardonada dels Mossos. També van ser premiats la Fundació Apip-Acam, dedicada a la integració de persones que han exercit la prostitució, el Grup Acció 3, que es dedica a la reeducació d’agressors, el Centre Dolors Piera d’Igualtat d’Oportunitats i Promoció de les Dones de la Universitat de Lleida, entre d’altres.

“Com a Delegada del Govern a Catalunya -va afirmar Llanos de Luna-, vull felicitar i expressar el meu reconeixement a tots els premiats per la gran responsabilitat amb la qual desenvolupen la seva valuosa feina en pro de l'eradicació de la violència sobre la dona”.

També va reconèixer “la labor del Grup Central d’Atenció a la Víctima de la Policia de la Generalitat, Mossos d’Esquadra” i va destacar que “aquesta unitat treballa activament en aquesta matèria, atenent i tramitant els casos de violència sobre la dona. Desenvolupen el seu treball en contacte constant amb els diversos agents socials, tot i establint protocols d'actuació que aborden les necessitats i els problemes de les víctimes de manera integral. Valoro, especialment, la seva col·laboració amb les Unitats de Violència sobre la Dona de les diferents Subdelegacions del Govern a Catalunya”.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#7 Obrador, Barcelona, 01/12/2014 - 19:39

El premi és al cos de policia, els Mossos, i no als polítics que ara els dirigeixen. Els Mossos d'Esquadra es la policia de tots els Catalans, no només de els Catalanistas, i els polítics tenen l'obligació de representar-los. Els Cos està per sobre de ells

#6 Català, Girona, 01/12/2014 - 14:00

Quan reps un premi has d'anar a buscar-lo independentment de la teva ideología. Aquest premi és per TOTS els Mossos i la conselleria i el comissari Trapero te l'obligació de representar-los.
Molt lleig barrejar les diferències polítiques amb aquest premi.

#5 fer, Lleida, 01/12/2014 - 09:26

Eso pasa por dar premios a la policía política..del régimen...Por cierto,la peor valorada de Europa.

#5.1 Ferran, BCN, 01/12/2014 - 10:04

No sé que collons hi fas vivint a LLeida (o a Lérida), ple d'odi contra els catalans, ves al teu pais, amb els teus i deixa de tocar-nos els ous!!

#5.2 Pope, BCN, 04/12/2014 - 19:30

#5

Debes tener muchos conocimientos sobre policía política. ¿Has pertenecido al cuerpo en los años 60 cuando nos apaleaban al salir de la Universidad entre dos filas de caballos montados por los grises? Cuando uno habla debe saber lo que está diciendo. Si no es así, mejor callarse.

#4 juan, cunit, 01/12/2014 - 08:36

Catalunya s'ha desconnectat de l'imperi, ja no ens interessa el que puguin dir i molt menys aquesta Sra. Que és persona non grata a Cat.

#1 fran, Vilassar de dalt, 30/11/2014 - 19:04

Un altre exemple mes de la voluntat de diàleg que existeix des del " nacional-sobiranisme " oficial : ni diàleg ni educació.

#1.1 Miquel, corona metroploitana, 30/11/2014 - 23:06

Doncs, apreciat Fran, imagina't fins a on s'hi ha arribat que ni un socialista indefinit com Batlle, ni un d'Unió i unionista com Espadaler?hi van.

No serà pel terennà de la personatge de la Llanos, i la gent que representa?
Pensa...

#1.3 fran, Vilassar de dalt, 01/12/2014 - 16:34

Apreciat Miquel, la Llanos ens pot caure be o malament, però es la representant del Govern central.

Ara que es demana diàleg entre la Generalitat i el Govern central, també imposarem amb quines persones volem dialogar ?.