Publicitat
Política · 1 de Març de 2017. 22:07h.

Els Mossos s’arronsen davant els violents

Un professor de l’Autònoma demana que identifiquin uns encaputxats i li diuen que truqui al rector

Els Mossos s’arronsen davant els violents

El professor de Dret Mercantil de la UAB, Joan Carles Codina, ha presentat una denúncia a la comissaria de Cerdanyola perquè s’ha sentit “desemparat” pels Mossos ja que no han enviat cap patrulla quan ha trucat per denunciar que estava sent “intimidat” per un grup de “sis encaputxats”. Codina diu que “ha demanat de forma expressa que li enviessin una patrulla” i que l’agent del 112 li ha comunicat que “els Mossos no podien atendre cap requeriment personal i que era el rector de la Universitat qui havia de demanar aquesta presència policial expressament”, tal i com apareix a la denúncia a la que ha tingut accés e-notícies.

 

Joan Carles Codina diu que volia “poder identificar els sis encaputxats i poder presentar la corresponent denúncia per coaccions”, i que no ho ha pogut fer ja que no ha acudit cap patrulla. El també advocat afegeix que ha trucat en un parell d’ocasions al 112 i que l’agent “també li ha explicat que no li podia garantir que anés cap patrulla”.

                                                 

Els fets han tingut lloc aquest dimecres a la tarda quan el professor de la facultat d’Economia i Empresa ha acudit a la UAB en cotxe per donar classe. Tal i com es recull a la denúncia, s’ha topat amb “un grup de persones encaputxades i que vestien totalment de color negre” que s’han apropat al seu vehicle “i li han dit que marxés ja que no el deixaven passar”.

 

Codina “els ha expressat la seva voluntat de donar la seva classe i li han reiterat que no el deixaven passar”. L’advocat també ha explicat que al costat dels joves hi havia “uns contenidors d’escombraries al mig del carrer per tal que els vehicles no poguessin accedir més enllà”. Els fets han tingut lloc durant la jornada de vaga convocada per reclamar una reducció en el preu de les taxes.

 

 

 

Publicitat
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#19 Pan con tomate y jamón del bueno, Desenroscando barretinas, 03/03/2017 - 12:09

Estos fulanos se parecen a los de la FAI. Y los mandamases de la generalitat de hoy, igualitos a los incompetentes del gobierno del pajarito de los años 30.

#19.1 pepe.----, andorra, 03/03/2017 - 13:57

anda, no insultes a los de la FAI, q no se merecen la analogia. La FAI consiguio la jornada de 40 horas con la huelga de la canadiense, lucho contra la DAMN cuando se negaba el domingo de fiesta y fueron los q impidieron q los sublevados se hicieran con BCN, la comparacion, es insultante para la FAI.

#18 Jorge, bcn, 03/03/2017 - 09:50

Dan un miedo... La policia debería haber ido a ayudarlo.

#17 Vicky, Bcn, 02/03/2017 - 22:22

Los Mossos lo unico que hacen es poner multas en las carreteras.

#17.1 pepe.----, andorra, 03/03/2017 - 13:58

y si vas a denunciar a un ocupa te dicen q no pueden hacer nada, mentira, y q si les haces algo se te cae el pelo, mentira también. Aun tengo q ver a un juez condenar a alguien por liarse a tortas con un ocupa para echarlo de su casa...

#16 Pep, Lleida, 02/03/2017 - 17:48

el Jané només dona la talla en posar càrrecs del partit al Departament/conselleria

res messsss

#15 Acojonado, Cerdanyola, 02/03/2017 - 16:09

A mi también! En la entrada UAB había distintos individuos encapuchados armados con material de guerra a los que no he podido identificar: con porras, pistolas, chaleco antibalas i subfusil. ¡¡¡Llevaban insignia de la policía autonómica, posiblemente robadas!!! Se han negado a identificarse y ten

#15.1 pepe.----, andorra, 03/03/2017 - 14:00

claro, van a identificarse para q despues les vayais poniendo denuncias falsas y se tengan q identificar en el juzgado, q es lo q hacen los batasunos, q por lo q parece, son tus compis y amigos. Al final si q parece verdad eso q dicen q han sido los etarras los q han financiado a la CUP.