Publicitat
Política · 19 de Març de 2009. 08:47h.

"Els Mossos són una policia moderna, eficaç i democràtica"

El director general de la Policia considera "una barbaritat" dubtar dels Mossos

El director general de la Policia, Rafael Olmos, ha defensat que "l'actuació dels Mossos va ser correcte i proporcionada" durant les carregues policials contra els manifestants anti-Bolonya pel centre de Barcelona, atès que les agressions d'aquests "van ser molt violentes". Olmos ha recordat que "la situació ha estat molt tensa" i ha considerat "una veritable barbaritat" que es qüestioni la imatge dels cos.

"Els Mossos d'Esquadra són una policia moderna, eficaç i democràtica i d'una alt nivell de professionalitat", ha assegurat. També ha manifestat "no tenir constància de que els nois hagin rebut cops al cap". "De fet  els estudiants que van ser colpejats tenen tots lesions lleus", ha afegit.

Sobre les agressions a fotògrafs, el director general ha recordat que "estaven a primera línia", i "quan no van identificats és molt difícil discernir entre fotògrafs i estudiants". Quan se li ha recordat que els fotògrafs porten càmeres, el director general de la policia catalana ha replicat que "els manifestants també porten càmeres".

Quan se li ha fet veure que hi havia fotògrafs de 50 anys que difícilment passen per estudiants anti-Bolonya, el cap dels mossos ha repetit que "quan estan agredint és molt difícil discernir".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Gerard, Barna, 20/03/2009 - 07:05

Aquest sr feia bona feina com a home de partit, com a destraler dialectic pero no serveix per governar,q no es el mateix q manar. Ha quedat prou demostrat. A mes no se en que s'ha notat el caracter cat q hauria d'haver donat a la seva macro conselleria.

#16 Gerard, Barna, 20/03/2009 - 07:01

Aquí hi ha 2 persones q amb tot l'enrenou han passat desapercebudes: el rector de la UB q ha autoritzat l'entrada de la policia a la univ (un geni) i no ha fet res en 4 mesos i l'Huguet i la seva super cartera on tot hi cap (univ, comerç, turisme...).

#15 Gerard, fet i fet q torni la Tura (Barna), 20/03/2009 - 06:54

En tot cas serien un reflex de la pinça entre oligarquia (sempre espanyola) i gent inculta que veu una senyera i es transforma en Mío Cid. Quan s¡acabaran els cops de porra al cap? Quan matin algú o el deixin en estat greu? Farem tard com sempre.

#14 Gerard, Barna, 20/03/2009 - 06:51

Sulfuro, no provoquis pq saps de sobra quins ambients han tingut la gent que forma part dels mossos en la gran majoria. D'etnicistes res de res, al menys no en el sentit que tu et penses. Aquest Olmos viu a la lluna, que dimiteixi per inútil i mentider.

#13 sulfuro sulfuro, Barcelona, 19/03/2009 - 16:51

Ppensaban que con una policia catalana esto iba a ser Jauja. Ahora se darán cuenta que con nacionalismos etnicistas no se arregla nada y de que las policias tienden a ser un reflejo de quien las manda.
La falta de respeto al pueblo viene de arriba.