Publicitat
Política · 31 de Maig de 2011. 09:26h.

"Els Mossos van fugir cames ajudeu-me"

Un Guàrdia Urbà lamenta que "tant fill de puta i ni un clatellot he pogut donar"

"Els Mossos van fugir cames ajudeu-me"

Mossos i Guàrdia Urbana, divendres passat en el moment del desallotjament dels acampats.

L'agent de la Guàrdia Urbana, Ferran TF, ha estat expedientat per l'Ajuntament per insultar als indignats, als que qualifica de "perroflautas", en una conversa a Facebook,, segons publica El País.

L'agent va lamentar en la xarxa que "lo mío ha sido como estar en una pastelería y no poder comer ni un trocico de pastel. Tanto hijoputa y ni una colleja he podido dar". També critica haver vist als Mossos d'Esquadra "hincharse a pegar palos durante seis horas" per sortir "per potes com a nenes" mentre "los guarros" tornaven a la plaça.

El Departament d'Interior de la Generalitat també va obrir una investigació per comprovar si les persones que parlen amb l'urbà són mossos. La conclusió és que cap dels noms que apareixen en la conversa de Facebook correspon a agents de la policia autonòmica, va explicar a el diari un portaveu del Departament d'Interior.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#10 Impertinencia, Bcn, 01/06/2011 - 12:22

Viva el agente de la guardia urbana !!!!!

#9 division azul, barcelona, 31/05/2011 - 21:00

Mi total apoyo a Carracuca y mi incondicional admiración por este Guardia Urbano. Las leyes y ordenanzas están para cumplirlas y acatarlas y lo que hay en la Plaza cataluña es escoria, perroflautas, anarquistas, y sobre todo gente muy guarra e incivilizada. Así que ¡progres a cascarla!

#9.1 BASEL, ROSES, 02/06/2011 - 18:00

Pq en aquest senyot no se l'acusa també? està insultant al col·lectiu de Pl. Cat.

FOT FÀSTIC.

#8 Bacus, Sort, 31/05/2011 - 19:21

Aquest fet posa de manifest que les forces represores son españolas-colonitzadores. Llàstima que en Floquet ja te relleu, fora bonic anar a tirar-li cacahuets el diumenge.

#7 Kropotkin, Vic, 31/05/2011 - 18:21

Esto me recuerda mucho a un comentario de un gris de los tiempos de Franco que tuve que escuchar una vez... Hemos progresado mucho, la misma capacidad democratica de los grises pero en catalán... ¡Que le den la Creu de Sant Jordi! Individuos asi ayudan a hacer pais...

#6 COP DE PORRA AVEMUS, De catalunya, 31/05/2011 - 15:58

Quant el coseller Joan Saura va ser recriminat per Convergencia que dimitis, per que Felip Puig Godes esta protegit per Convergencia des pres dels aldarulls de la Plaça de Catalunya amb mes de 140 ferits?. Es que Felip Puig es un San al costat de Saura. Que Felip Puig dimiteixi i així passarem pàgin