Publicitat
Política · 28 de Març de 2017. 22:54h.

Els Mossos van trigar mitja hora a arribar a la seu del PPC

Els joves d'Arran duien "un cubell amb cola per enganxar uns cartells a l'interior”, segons la denúncia policial

Els Mossos van trigar mitja hora a arribar a la seu del PPC

El Partit Popular Català ha denunciat l’escarni que aquest dilluns van fer els joves de la CUP davant la seva seu, a través d’una denúncia que ha presentat el delegat de seguretat de la formació on explica com es van viure els fets des de dins del local. A  l’escrit s’afirma que els Mossos van trigar “una mitja hora” en arribar al local i es destaca en cursiva que “en el grup de manifestants, estava la diputada en el Parlament de Catalunya Anna Gabriel i David Fernández”.

El delegat de seguretat del PPC diu que va rebre un avis perquè “un grup de persones havia entrat a la seu, al hall previ a la primera porta d’accés”. “He pogut constatar que es tractava d’una concentració, ni comunicada ni autoritzada degudament, davant la seu del PPC, que impedia l’entrada i la sortida del nostre personal”, afegeix. També afirma que els va demanar que abandonessin les dependències del partit: “cosa que no ha estat possible ja que es van negar a sortir fora”.

“Al costat d’un company del partit els vam tornar a indicar que sortissin i s’han negat, per aquest motiu ens vam quedar al seu costat per evitar que realitzessin mals majors” rebla a la denúncia. El treballador també explica que “en un determinat moment han introduït una galleda amb cola per enganxar uns cartells, un fet que hem aconseguit que no fessin a l’interior”.

El PPC també afegeix a la denúncia que van sol·licitar a “l’escolta de Mossos d’Esquadra del president del partit” que identifiqués als joves: “ho va intentar però a les persones a qui ho va sol·licitar, es van negar”.  La denúncia també recull que es va tornar a sol·licitar aquesta petició a dos agents que van arribar una “mitja hora” després. “Aquesta petició d’identificació, se’ls ha insistit en diverses ocasions als dos agents. Una qüestió que desconeixem si han pogut realitzar-la”, es rebla a la denúncia.

El Partit Popular Català també diu que està pendent de valorar els danys econòmics ocasionats. “Estem a l’espera dels pressupostos per part d’una empresa de neteja i d’una altra empresa per la substitució del vinil fet malbé amb la pintada de l’estelada”, es conclou.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#15 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 29/03/2017 - 13:51

Que aprenguin de TV3%, que va arribar mitja hora abans per muntar l'atril, els micros i les càmeras.

#15.1 pepe.----, andorra, 30/03/2017 - 14:00

pues si espluguenç....¿recuerdas cuando los cuperos echaban a patadas a los de tv3 pq no informaban como ellos querian? Como han cambiado los tiempos....Antes estaban contra el sistema, ahora, forman parte del sistema....Si es q mientras haya tontos, los listos viviran....

#14 botifler1914, Sinitaca, 29/03/2017 - 10:15

Media hora, sin duda esperaron a recibir ordenes de Trapero y como se le estaba quemando la paella tuvieron que esperar.

#13 G.Bellalta, Ciudad del Vaticano ( ROMA ), 29/03/2017 - 09:50

Esto de savia desde el viernes, solo tienen que mirar las redes sociales

#12 Urgeix, Porqueres, 29/03/2017 - 09:45

Policía Nacional i guardia civil a Catalunya JA !!!!

#11 Pepón, Bcn, 29/03/2017 - 09:33

Esto confirma que la acción estaba coordinada con los cabecillas de JxS. Ya es raro que un lunes esta gente tenga ganas de ocupar sedes y justo un día antes de que el President volviera a insultar a todos los españoles comparando su país con la Turquía de Erdogan. Buscan montar un gran pollo. Si no