Política · 12 d'Abril de 2016. 20:52h.

Els Mossos van trigar una hora i mitja en arribar al PPC

El partit demana "explicacions" a Interior

Els Mossos van trigar una hora i mitja en arribar al PPC

Imatge de la protesta davant les portes del PPC (foto: twitter PAH)

El Partit Popular Català ha demanat “explicacions” a la conselleria de l'Interior “pel retard dels Mossos d'Esquadra en acudir a la seu aquest matí quan estava sent objecte d'un escarni 'no pacífic' de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca". El diputat del PPC, Alberto Villagrasa, ha anunciat que presentarà diverses preguntes a Jordi Jané respecte al succeït. Villagrasa ha insistit que vol saber si els Mossos tenien notificació d'aquesta manifestació.

Villagrasa ha explicat que el PPC ha trucat els Mossos a les 10.25 i que els agents han arribat al voltant de les 12.00 hores. "El retard dels Mossos en arribar per establir el corresponent cordó policial ha impedit durant més d'una hora la lliure circulació dels veïns de l'edifici, l'accés de visites, així com l'entrada i sortida de la seu del personal i de responsables del partit, impossibilitant el desenvolupament normal de l'activitat laboral ", ha afirmado.

El diputat popular, que ha volgut deixar clara la seva defensa de la professionalitat dels Mossos d'Esquadra, creu que "és evident que no era una manifestació pacífica com ho demostra que han pintat i enganxat cartells a la façana de la seu, s'han penjat del rètol amb intenció de vandalitzar-lo i, sobretot, han tapat les càmeres de seguretat".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Eduardo González Palomar, Manlleu, 13/04/2016 - 12:46

13 fotos relacionadas con el vil acoso que sufren en Cataluña los partidos políticos que no participan de la ideología independentista: https://www.flickr.com/photos/100929805@N07/albums/72157666881104275

#3 botifler1914, Rufilandia, 13/04/2016 - 10:06

Me recuerda, ya se que soy malo, a la noche de los cristales rotos, cuando la policía llegó a las tiendas de los judíos tras irse las SA.

Además ustedes no saben lo fatal que está la Diagonal a esas horas.

#2 dirdan, bcn, 13/04/2016 - 09:21

Entonces habrá que ir pensando en la autodefensa. Se empieza quemando libros y luego personas, vamos muy mal.

#1 Pues q se vayan poniendo las pilas esto es solo em, Tarragona ciudad romana!, 12/04/2016 - 22:21

Si a los votantes del PP los llaman h.p. las sedes q se vayan preparando...cualquier excusa vale... Para crear miedo... Y al resto d partidos tarde o temprano les harán lo mismo... Es lo q tiene la Izda. Comunista radial...
Ha llegado " el cambio" q es la revolución! Su revolución!
Alguien lo duda?