Publicitat
Política · 28 de Juny de 2019. 21:12h.

Els Mossos volen recuperar la confiança de l'Estat

Eduard Sallent assegura que actuaran “sota la direcció de jutges i fiscals”

Els Mossos volen recuperar la confiança de l'Estat

Eduard Sallent

El cap dels Mossos d'Esquadra, Eduard Sallent, ha assegurat durant la celebració del Dia de les Esquadres que la Policia de la Generalitat actuarà “sota la direcció de jutges i fiscals” i en coordinació amb la Policia Nacional, la Guàrdia Civil i la resta de cossos i forces de seguretat de l'Estat.

Sallent ha afirmat que “hem de donar resposta als desafiament que planteja la criminalitat” i “l'amenaça de la radicalització violenta i el terrorisme”. “Ho hem de fer en coordinació amb les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat en aquells àmbits en els que tenim responsabilitats compartides”, ha manifestat.

“I sempre ho seguirem fent, com no pot ser d’una altra manera, sota la direcció de jutges i fiscals i d’acord amb les polítiques públiques establertes pel Govern”, ha reblat el cap de la Policia de la Generalitat.

El Dia de les Esquadres s'ha tornat a celebrar dos anys després i ha servit per reconèixer amb una 91 medalles i una placa commemorativa a membres dels Mossos, altres cossos policial, la judicatura i la societat civil.

Entre els assistents, hi havia la delegada del Govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera; el president del TSJC, Jesús María Barrientos; el fiscal superior de Catalunya, Francisco Bañeres, el cap superior de la Policia Nacional a Catalunya, José Antonio Togores; i el cap de la VII zona de la Guàrdia Civil a Caalunya, Pedro Garrido, entre d'altres autoritats.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 29/06/2019 - 18:16

Creo que jueces y fiscales harían bien en no volver a confiar en vosotros jamás. De lo contrario se la volveréis a dar, y bien dada. No sóis fiables, lo habéis demostrado con creces, y lo seguís demostrando.

#12 Flanagan , Tabarnia city, 29/06/2019 - 12:13

Buen discurso, ahora falta no salirse de la linde.

#11 Barretina a rosca, Black hole, 29/06/2019 - 11:34

Una nueva cacicada es ver como ha llegado este personaje a Jefe de los Mossos, otro fanático indepe poco de fiar, que perteneció (como otros: Junqui, Paluzie, Forn) a la Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya fuertemente financiada por Pujol:

https://www.vozpopuli.com/opinion/jefe-mossos-separatista-cumplir-constitucion_0_1251476178.html

#10 Vlac, Barcelona, 29/06/2019 - 11:26

Pues predica con el ejemplo: Esto de secuestrar 7 tabarneses y encerarlos en el país vecino de Tractoria, está malamente, mu mal,mu mal ..

#9 lepero, Barcelona/Tabarnia, 29/06/2019 - 10:16

Una de dos, o está mintiendo, o no llegará a final de año como cap dels mossos.