Publicitat
Política · 28 de Febrer de 2013. 11:03h.

Els Municipis per la Independència no pagaran a l'Estat

L'alcalde de Gallifa acusa CiU i ERC de voler tapar "la històrica decisió"

Els Municipis per la Independència no pagaran a l'Estat

Vila d'Abadal, president de l'AMI, amb Marta Rovira, d'ERC

L'alcalde de Gallifa i membre de Catalunya Acció, Jordi Fornas, recorda que en la darrera assemblea de l’Associació de Municipis per l’ Independència a Vilanova i La Geltrú es va decidir "que tots els municipis que hi estan adherits comencin a exercir tot seguit, la Sobirania Fiscal per la qual passin a ingressar els impostos dels seus treballadors (IRPF) i l’ IVA a l’Agència Tributària Catalana, en lloc de fer-ho a l’Agència espanyola".
 
"Ara cal veure quants ajuntaments faran el pas a què s’han compromès i això ho sabrem d’aquí a 15 dies quan toqui anar a fer el pagament de l’IRPF i l’ IVA", recorda, a més de desitjar que "esperem que hi hagi cua a l’Agència Tributària de Catalunya!".

Fornas critica "la rellevància del compromís adquirit per l'assemblea el que ha provocat el silenci dels mitjans de comunicació". "La política del Govern Català i del principal partit de l’oposició (ERC) continua entestada en la promoció d’un referèndum que no té cap data ni se sap si serà vinculant, però és de suposar que ni ho serà ni s’arribarà a celebrar", lamenta.

"Tots sabem que la majoria de municipis estan governats per CiU i ERC i la manca de relleu informatiu pot venir donat per les pressions que des d’aquests partits es pensa exercir sobre els respectius governs municipals per tal que no tinguin cap pressa i deixin passar el temps sense adoptar el compromís adquirit", indica.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#14 Manolo, Barcelona, 28/02/2013 - 20:12

Llevan razón.
No hay derecho que ni la radio-CIU, ni TV3 ni los medios del Sr. Conde les den más cobertura.

Lo que se trata es de salir en la prensa verdad Sr. alcalde?.

A mí me gustaría pagar mis impuestos en Sant Antoni de Calonge y no en Calonge. Qué debo de hacer?·

Se aceptan paridas

#13 Xavi, Barcelona, 28/02/2013 - 20:11

Llàstima que no visqui en un d'aquests municipis per la independència, perquè ja m'han convençut per deixar de pagar-los taxes i impostos locals. Els ciutadans no independentistes d'aquestes poblacions han de saber que tenen via lliure per fer tot el que els hi surti dels nassos.

#12 Joan, Palau, 28/02/2013 - 19:31

No n'apendrem mai, aquí cadascú a la seva! No sabem estar-nos calladets i a anar fent la nostra. No sabem coordinar-nos entre tots sense haver de sortir als diaris a fer-nos la foto a veure qui és més independentista!?!? Deixarem passar una oportunitat històrica pels tacticismes d'uns quants!!

#11 Ni fu ni fa, Sant Boy's, 28/02/2013 - 17:27

Bé, pagaran a la Agència Tributària Catalana, i aquesta agència pagarà al Ministeri d'Hisenda. No veig què guanyem amb aquesta collonada. Vivim de gestos inútils, que ens deixen satisfets però que no van enlloc

#10 Kropotkin, Vic, 28/02/2013 - 15:50

Muy listos no es que sean estos. Pagaran mas tarde pero con recargo. Los ciudadanos de esas ciudades lo notarán en su bolsillo. Les está bien por votar a esta gente.