Publicitat
Política · 1 de Juliol de 2010. 22:38h.

"Els nacionalistes catalans són uns 'derrochones'"

César Vidal afirma que la sentència contra l'Estatut posa en perill la recuperació econòmica espanyola

"Els nacionalistes catalans són uns 'derrochones'"

Imatge d'arxiu de César Vidal

L'historiador César Vidal afirma en un article titulat "Això és només el principi", publicat al diari La Razón, que la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut posa en perill la recuperació de la crisi econòmica a Espanya, pel sistema de finançament que manté a Catalunya, perquè "els nacionalistes catalans són uns derrochones"

Vidal indica que la sentència l'Estatut que queda després de la sentència "és una bateria de torpedes contra la línia de flotació" de les mesures contra la reducció del dèficit per a la sortida de la crisi.

També afirma que "implica una despesa salvatge que queda en mans de persones tan manirrotos i derrochones com els nacionalistes catalans" i que "la resta d'Espanya es compromet a injectar diners a Catalunya eternament de manera que una regió que cada vegada està pitjor gestionada no baixi al llistat de les CC AA ".

Segons César Vidal, "es lliura al govern català l'import d'una sèrie d'impostos precisament quan el poder central hauria de recuperar-los tan sols perquè els està pujant". En altre moment, assegura que la sentència "consagra buidar les butxaques de tots els espanyols per sostenir els caríssims deliris de grandesa de gent que insisteix que són una nació diferent d'Espanya".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 Perot lo Lladre, Barcelona, 03/07/2010 - 00:04

Aquesta mena d'espanyols sortits del més fons i fosc de la caverna no fan res més que reconèixer que sense els diners dels catalans Ejpanya no té futur.

#17 Pep, Sant Celoni, 02/07/2010 - 22:32

Haurien de treure totes les CCAA ja que no serveixen per a res definit. Si algú veu les noticies (TV3) s adonarà que a Catalunya semblem una colla de captaires però la realitat es que ho gasten en ambaixades, viatgets, Omniums i demés coses inproductives

#16 Andreu, BCN, 02/07/2010 - 21:01

Mai está de més escoltar més enllà de la parroquia, de l'Oasis català. En Millet encara no s'ho explica...que va pasar, si això es Catalunya? Quina mala sort caram...
España ens deu 20000x20= 400000M. Jajaja...Sabeu que dieu? no...

#15 josefina masclans, San feliu de guixols, 02/07/2010 - 19:59

a este señor CESAR .VIDAL lo vi por la tele hace tiempo.defensando.energicamente.que habian armas en IRAK.y lo sabia de buenas fuentes,que seran las mismas de las que se informa ahora de CATALUNYA.

#14 Torsimany, Vilafranca, 02/07/2010 - 19:38

El balafiu monàrquic espanyol és l'unic que ens posa en perill de bancarrota