Publicitat
Política · 13 de Maig de 2009. 11:34h.

Els nens de l'anunci són fills d'un dirigent del PP

Són dos dels vuit fills que té el president provincial a Barcelona

Els protagonistes de l'anunci del PP en premsa del diumenge a La Vanguardia contra la nova llei catalana d'educació, un nen i una adolescent, són dues dels vuit fills del president provincial del partit a Barcelona, Toni Bosch, segons informa el diari Público a partir de fonts dels populars catalans. El propi Bosch es va limitar a assenyalar al diari que és un tema "secret" que afecta a la "protecció de dades". Bosch, que porta anys a la direcció del partit, va ser triat a la fi de l'any passat president provincial de Barcelona davant el candidat crític. En aquell congrés es va donar la circumstància que, com el seu rival Santiago Gotor, Bosch és també notari i membre de l'Opus Dei.

Antoni Bosch, amb Mariano Rajoy, al congrés del PP de Catalunya
Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 amoscaciques, girona, 14/05/2009 - 15:11

a Catalunya en Català(Lleida): quan vinguis a Girona, tranquil q ja t tractarem com a un immigrant...pq si un andalús és immigrant a Catalunya...un lleidetà tb ho és a Girona.
Fart d' alimanyes com tu.

#15 Marc, Barcelona, 13/05/2009 - 21:16

Un altre que no sap llegir. Aquí diu "ja sigui el català o el castellà". I qui t'ha dit que jo sigui "inmigrant espanyol"? O ja reparteixes els carnets?

#14 A Catalunya en català, Lleida, 13/05/2009 - 19:55

Marc i si els nens tenen de llengua materna l'urdú o el suahili llavors no tenen drets?Els immigrants espanyols són igual d'immigrants que els marroquis,pakistanesos o francesos,fins que no entengueu que els espanyols no tindreu privilegis no anirem b

#13 Marc, Barcelona, 13/05/2009 - 18:02

2. Els infants tenen dret a rebre el primer ensenyament en llur llengua habitual, ja sigui aquesta el català o el castellà. L'Administració ha de garantir aquest dret i posar els mitjans necessaris per a fer-lo efectiu. Els pares o els tutors poden exerc

#12 Anna Vilajoana, barna, 13/05/2009 - 17:22

Amb 8 fills no podia militar en d'altres organitzacions que no fossin el PP i l'Opus, també deuen anar al colegio mayor i menor de...aquí tranquil que el català el donaran com a asignatura extrangera, però la de protecció als infants on l'aprendran?