Publicitat

Baños, Llach, Bel i Casals aclamats per l'independentisme

Els nous herois

Antonio Baños després de penjar la pancarta

La col·locació per part d'Antonio Baños, Lluís Llach, Sílvia Bel i Teresa Casals d'una nova pancarta a la balconada del Palau de la Generalitat on s'hi pot llegir "llibertat d'expressió i opinió" ha provocat a les xarxes socials mostres de satisfacció i admiració per part d'independentistes.

El president de la Generalitat, Quim Torra, va mostrar el seu agraïment a les destacades figures independentistes que van penjar la nova pancarta a través d'una piulada a twitter. "Agraeixo a Antonio Baños, Lluís Llach, Sílvia Bel i Teresa Casals que s'hagin ofert a penjar la pancarta i el seu compromís amb la llibertat d'expressió" ha escrit a la xarxa social.

piulada-torra.jpg

La periodista Pilar Rahola, ha compartit la notícia de la col·locació de la pancarta amb el missatge "Estimats Lluís Llach, Antonio Baños i Sílvia Bel, sou collonuts".

piulada-rahola.jpg

La notícia de la col·locació de la nova pancarta també ha estat molt compartida pels sectors independentistes a twitter.

piulada-partal.jpg

piulada-talegon.jpg

Els exdiputats Antonio Baños i Lluís Llach, juntament amb l'actiu Sílvia Bel i l'activista Teresa Casals -portaveu de la plataforma Som Escola- han penjat aquest divendres a la tarda una pancarta al balcó del Palau de la Generalitat amb el lema "llibertat d'expressió i opinió".

piulada-jaume.jpg

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#51 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 29/09/2019 - 14:37

Ja ningu recorda quan l´Antoniu Baños era un mileurista escuradet i nomes podia permetres unes volldam a morro a l´Estudiantil, les suficients per posarse mes a gustito que un tureru amb espolons

Pero aixo va ser abans de fitxar pel costat correcte de la historia i dels conseqüents gintonics a 20 euracos la peça a la obrerista Casa Fuster

#49 El Sifoner, Castelló, 29/09/2019 - 11:24

¿Pueden colgar en los edificios protegidos, carteles, rótulos, pancartas o elementos de propaganda que no forman parte del estado normal del edificio protegido?

#48 Viçens, Sant Celoni, 29/09/2019 - 11:19

Clar, amb bona paga, han de fer bon servei al Règim
Més calés més servei

#47 El Sifoner, Castelló, 29/09/2019 - 11:04

Gracias a estos héroes, ahora es el momento de aprovechar esa pancarta donde figura hasta el articulo de los DH, donde se recoge la libertad de expresión y opinión, y si existe ese derecho debe de existir el derecho de poder hacerlo en el idioma que uno quiera, así es que ahora se debería de rotular los negocios en el idioma que se quiera.

#46 Victor, Barna, 29/09/2019 - 10:34

Lo han celebrado en casa Fuster?