Publicitat
Política · 12 de Setembre de 2009. 17:08h.

Els organitzadors parlen 30.000 persones a favor d'un estat propi

"La més que exitosa xifra ha fet ressonar crits continuats i multitudinaris a favor de la independència"

Els organitzadors parlen 30.000 persones a favor d'un estat propi

Imatge de la manifestació

La Plataforma Sobirania i Progrés, la Plataforma pel Dret de Decidir i Deu Mil en Xarxa per l'Autodeterminació han dut a terme la manifestació "Som una nació, volem Estat propi", que ha reunit "la més que exitosa xifra de 30.000 assistents (tot triplicant la xifra de l'any passat), que han fet ressonar al llarg de la Ronda de Sant Pere crits continuats i multitudinaris a favor de la independència de la nació catalana".

La manifestació ha sortit de la Plaça Urquinaona liderada per una capçalera "on destacava la presència del president del Futbol Club Barcelona Joan Laporta, així com d'altres membres destacats de la societat i la cultura catalanes, com l'empresari i periodista Miquel Calçada, l'alcalde d'Arenys de Munt Carles Móra, mossén Josep Dalmau, el sociòleg Salvador Cardús, el periodista Vicent Sanchis, o l'ex-conseller de Justícia Agustí Bassols".

També han sigut presents a la capçalera de la marxa "diferents dirigents de les entitats promotores, com ara l'economista Elisenda Paluzie i l'actor Joel Joan per Sobirania i Progrés; els actuals president i secretària de la PDD, Josep Cruanyes i Elisenda Romeu; i el catedràtic de Bioquímica Enric Canela i la publicista Anna Arqué de Deu Mil en Xarxa per l'Autodeterminació. Representants de la resta d'entitats adherides també s'han deixat veure a la multitudinària marxa".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Juanito, Barcelona, 04/11/2009 - 20:19

¿Y la Gabancho, no ha asistido?. !No me lo puedo de creeer¡

#9 Alan, Barcelona, 13/09/2009 - 08:30

Paletos, U2 o madonna convoca al tripe de gente y no por eso se coronan reyes de barcelona.... sois 4 gatos entre SIETE MILLONES DE PERSONAS A QUIENES NOS IMPORTA UN BLEDO VUESTRAS PAJAS MENTALES SI NO QUEREIS SER ESPAÑOLES IROS A CUBA QUE TANTO OS GUSTA.

#8 MARC-SABATES.COM, REUBLICA CATALANA //*//, 13/09/2009 - 00:29

120 000 CATALUNYA SOM UNA NACIO.

#7 Anton, Terrabaixa, 12/09/2009 - 23:43

Es tot mentida! Eren més de 4.000.000 milions! El que passa es que estaven a la platja disfrutant d'un tant maco. Aixó si, sempre pensant en Catalunya i la seva diada nacional quant estava fent la barbacoa. Visca Catalunya i les seves platjes!

#6 Joan.cat, Algemesí, 12/09/2009 - 21:05

A València fem manifestacions per la independència i amb estelades de de fa anys (veg. fotos em hemeroteques). No vull llevar importància a la de Barcelona, però tenint en compte com estem a València, les nostres manifestacions tenen més màrit.