Publicitat
Política · 28 de Novembre de 2016. 19:05h.

Els partidaris de Pedro Sánchez es mobilitzen

Busquen signatures a Catalunya per forçar un congrés del PSOE

Els partidaris de Pedro Sánchez es mobilitzen

Imatge de la convocatòria de 'Militantes en Pie' a Catalunya

La plataforma ‘Militantes en pie’ del PSOE ha començat a buscar signatures a Catalunya per reclamar la celebració urgent d’un congrés extraordinari i la convocatòria de primàries per escollir un nou secretari general. L’entitat es presentarà aquest dimarts a Catalunya amb un acte a la seu de l’agrupació del PSC de Ciutat Vella. ‘Militates en pie’ dóna suport a l’exsecretari general del PSOE, Pedro Sánchez i en el facebook li donen les gràcies “per mantenir-se ferm en el seu compromís de treballar per posar fi al govern del PP”.

La impulsora d’aquesta plataforma, Eva Maldonado, assistirà a la presentació on es llegirà el manifest dels seus integrants. Maldonado és una militant de base del PSOE d’Ourense que des de principis d’octubre recull signatures per accelerar el procés que es va iniciar amb la creació de la gestora.

‘Militantes en pie’ s’ha anat presentant arreu de l’Estat. Destacats dirigents socialistes afins a Pedro Sánchez, com els diputats Odón Elorza o Zaida Cantera, han mostrat el seu suport a la plataforma. Membres de l’entitat van assistir a l’acte d’aquest passat dissabte on Pedro Sánchez va reaparèixer públicament després de la seva sortida de la secretaria general socialista.  

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Albert Escarré Puig, barcelona, 30/11/2016 - 23:03

#2

Pedrito, por favor, vuelve a casa, no vayas por ahí haciendo el ridículo. Que Rajoy ya te dijo que tú, jamas serías

#1 Xexo, Premia, 28/11/2016 - 19:32

Este pedro lo que quiere es que gane podemos