Publicitat
Política · 9 de Juny de 2021. 09:19h.

Els partits deixen Vox sense la presidència de cap comissió

"Volen robar-nos el que els catalans ens han donat a les urnes"

Els partits deixen Vox sense la presidència de cap comissió

La Mesa del Parlament i la Junta de Portaveus ha acordat repartir les presidències de les comissions sense Vox. El grupo que preside Ignacio Garriga no ocuparà cap lloc de responsabilitat al capdavant de les comissions de la cambra catalana que es constituiran divendres vinent, cap presidència, cap vicepresidència ni cap secretaria. La decisió s'ha pres amb el vot en contra de Vox, PP i Ciutadans.

El portaveu de Vox al Parlament, Joan Garriga, ha deixat clar que es tracta d'una decisió que s'emmarca clarament en el "cordó antidemocràtic cap a la nostra formació política" i ha assegurat que a qui estan discriminant amb aquesta mesura és als "més de 217.000 catalans "que van votar al partit en les passades eleccions. "Volen robar-nos el que els catalans ens han donat a les urnes", ha sentenciat.

Garriga ha anunciat en roda de premsa que la formació demanarà reconsideració a la Mesa del Parlament, com ja ha fet en altres ocasions i, si no accedeixen a la petició, sol·licitarà empara al Tribunal Constitucional.

Finalment, el diputat de Vox ha criticat la "participació activa" de PSC en "aquest nou veto". "Segueixen en el camí d'aquest consens contra el nostre partit", ha denunciat en referència al cordó sanitari signat pel PSC, ERC, Junts, CUP i Comuns.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 BEJOTA , bcn, 09/06/2021 - 20:22

Bosch anuncia el cierre de otra fábrica en Catalunya y ultima 336 nuevos despidos .La multinacional ya oficializó en septiembre del 2020 la clausura de su fábrica en Castellet . Independentistas: “Anís del Mono” abandonará Badalona después de 150 años.
YA NO PODEIS TAPAR LA BOCA A VOX.

#10 Lepero, Barcelona, 09/06/2021 - 14:45

Esta es nuestra democracia, pero, si no les gusta, tenemos otra más lazista.

#8 Yomismo, Sevilla, 09/06/2021 - 13:19

Ya están denunciados por VOX ante el Tribunal Constitucional:

Santi Abascal, Macarena Olona e Ignacio Garriga en el Tribunal Constitucional; con Vito Quiles

https://www.youtube.com/watch?v=SGwIeRPbGIU

#7 pepe, andorra, 09/06/2021 - 12:39

Solo espero q algún día, se les pueda hacer lo mismo q ellos hacen. La vida da muchas vueltas y Dios no se queda con lo q no es suyo.

#6 Very, a@a.com, 09/06/2021 - 11:54

En un Parlamento dominado por golpistas y sus compinches (PSC y podemos). Que quieres?