Publicitat
Política · 26 d'Octubre de 2010. 09:10h.

Els pèrits afirmen que Millet i CDC es van repartir comissions

Una comissió del 4% es va ingressar en els comptes de la Fundació Ramon Trias Fargas

Els pèrits afirmen que Millet i CDC es van repartir comissions

Fèlix Millet

Els pèrits de l'Agència Tributària van ratificar que l'antic equip directiu del Palau de la Música, encapçalat per Fèlix Millet i Jordi Montull, van canalitzar les aportacions que va fer Ferrovial per satisfer "la contraprestació" d'obres públiques adjudicades pels últims governs de CiU, com la Ciutat de la Justícia i la línia 9 del metro.

Una comissió del 4% va ser assignat a CDC i es va ingressar en comptes de la Fundació Ramon Trias Fargas. La xifra presumptament desviada puja a 5,9 milions d'euros. Fiscalia podria tornar a cridar a declarar Millet i Montull, així com obrir un procés per la presumpta finançament irregular de CDC.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 Dreta Republicana de Catalunya, Barcelona, capital catalana, 26/10/2010 - 23:28

Aquesta és la manera que tenien els espanyolistes de la FAES de comprar part de la classe política d'aquest país? Colla de mafiosos uns i venuts els altres!! Cal una total regeneració d'aquesta colla de regionalistes i autonomistes espanyols. Fora lladres de Catalunya!!

#20 Kropotkin, Vic, 26/10/2010 - 21:27

Bueno, pero sería por motivaciónes patrióticas. O porque Liechtenstein no se quedase sin fondos en medio de esta crisis.
Jua, jua, jua,... Y encima van hacia la mayoría absoluta. Jua, jua, jua,... Pais de chorizos este... Jua, jua, jua,...

#19 Schumacher, Barcelona, 26/10/2010 - 15:44

Es curioso el interes en hablar de la presunta corrupción de CiU y ni una palabra del Caso Pretoria, Ciutat Vella, Caixa Catalunya, millones de ? que la Sindicatura no encuentra en la liquidación de la construcción del hospital Brogi etc. Todo esto no interesa aunque la cantidad de ? sea mayor

#18 Ciudadanista, Barcelona, 26/10/2010 - 15:01

CDC y UDC tienen eficaces canales de financiación.Algunos se les han atascado, pero otros siguen fluyendo. No en balde su jefe fue dueño y director de Banca Catalana, que prosperó en el franquismo, aunque luego su gestión pro-nacionalista resultó ruinosa y se tapó el agujero con dinero de todos.

#17 Terraxa, Terrassa, 26/10/2010 - 14:43

Hisenda no hauria de fer aquests dictàmens, més valdria esperar a tenir totes les proves, amb el que diu es desacredita, no s'aguantarà davant cap tribunal. El problema és que la feina d'Hisenda ha estat vinculada al procés electoral, i les presses mai són bones.