Publicitat
Política · 7 de Gener de 2010. 15:57h.

"Els polítics catalans estan a l'estratosfera"

Alfonso Guerra retreu a Montilla "l'increïble" carta enviada a entitats catalanes

"Els polítics catalans estan a l'estratosfera"

Guerra, en una imatge d'arxiu

El president de la Comissió Constitucional del Congrés, el socialista Alfonso Guerra, ha titllat d'"increïble" que el president de la Generalitat, José Montilla, hagi enviat una missiva a prop de 200 entitats catalanes. "Els polítics allà estan una mica a l'estratosfera", ha considerat, a més de recordar que "la resolució no existeix" i "ningú l'ha llegit".

"Em sembla molt difícil que una sentència que no existeix i que no s'ha pogut llegir motivi una carta, pronunciaments ni res." Guerra defensa que quan el Constitucional dicti la seva sentència el primer que caldrà fer és "acatar-la" i, després, "que cadascú doni l'opinió que vulgui". "Però fer-ho abans no ho entenc", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#32 Abate Marchena, Viladecans, 08/01/2010 - 19:28

El más demagogo de todos los socialistos de la meretriz Espanya.
No quiero que se vaya al más allá sin que se le pidan responsabilidades políticas e incluso penales.

#31 Santiago, Freedom for Catalonia, 08/01/2010 - 17:59

Y mira tú quién habla, el señor Alfonso Guerra, que ya se subió a la estratosfera con un avión Mystère para él solito. El y su hermanísimo se forraron a costa del contribuyente. ¡¡¡ Vaya chorizo !!!

#30 Eva, Bcn, 08/01/2010 - 11:44

Recordeu que Guerra és un dels responsables que el Congrés aprovés un estatut amb diversos articles i declaracions clarament inconstitucionals...

#29 Ufrasico, Villena, 08/01/2010 - 10:40

Ya sale el fantasma este a intentar recoger unos cuantos votos de los dos millones que van a perder, colocándose la rojigualda por bandolera. Pero, eso si: bajándose los pantalones, como los demás sociatas, ante las exigencias de los nacionalseparatistas

#28 Macari, Moja (Penedès), 08/01/2010 - 09:00

Es cert, aquests polítics estan a l'estratosfera. La realitat és que molts a catalans, l'estatut ja no els importa, hem passat a reclamar la constitució catalan.
Ja es poden possar l'estatut al constitucional.