Publicitat
Política · 23 de Novembre de 2013. 14:01h.

"Els polítics catalans no treballen", segons González Pons

El dirigent del PP afirma que "cap comunitat autònoma no pot sobreviure" d'aquesta manera

"Els polítics catalans no treballen", segons González Pons

González Pons, a la dreta

El vicesecretari d'Estudis i Programes del PP, Esteban González Pons, ha afirmat durant un acte de Noves Generacions que "els polítics de Catalunya porten un any sense treballar" perquè "només parlen de la independència". "Un país pot sobreviure amb polítics molt xerraires, però cap comunitat autònoma pot sobreviure sense polítics que no treballin", ha advertit en aquest sentit.

Per a González Pons, el que passa a Catalunya "ens afecta a tots" i no és una qüestió de Catalunya contra Espanya, "ni tan sols de catalans contra catalans", sinó de "espanyols contra espanyols". "Els independentistes no volen separar Espanya de Catalunya, sinó dividir Espanya", ha afegit.

"No és com i quan es va Catalunya sinó com i quan ens repartim Espanya i això ens obliga a participar", ha advertit, a més de sentenciar que "el seu dret a decidir és no teniu dret a decidir si Espanya es trenca o no", ha criticat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Pere, Oliva, 23/11/2013 - 20:37

Aixó ho diu un grotèsc bufó, coparticep de la més miseriosa degradació a la que ens han portat estos rotwailres anticatalans del PP valencià. Han superat en mediocritat i malicia a la plutocracia franquista. Cosa que han tocat ha anat al terra

#3 Ivan el terrible, Sant Cugat del Vallés, 23/11/2013 - 18:47

Hi ho diu el vicesecretari d'Estudis i Programas d'un partit de trileros profesionals!.

#2 Gerard del Clot, Rector Catalanicus Hostes, 23/11/2013 - 18:19

Els catalans treballem per mantenir una casta politica corrupte de politics, aristocrates,monaeques,sindicalistes,periodistes ... és insostenible.Que es posin a treballar a Espanya i cadascú es pagui lo seu.

#1 Albert, BCN, 23/11/2013 - 15:25

Comentari - Lamentable argumentari el de aquest senyor. Si volen fer-nos veure que, seguint com fins ara, els catalans viurem millor tindran que canviar de discurs I parlar de projectes I no pas de históries.