Publicitat
Política · 9 de Novembre de 2021. 19:56h.

Els Pressupostos destinen el doble a TV3 que a indústria, segons el PPC

"Continua sent més prioritària la promoció del procés que la reactivació econòmica"

Els Pressupostos destinen el doble a TV3 que a indústria, segons el PPC

La diputada del PPC, Eva Parera, ha anunciat que el partit presentarà una esmena a la totalitat dels Pressupostos de la Generalitat i ha denunciat que els comptes dediquen a TV3 i Catalunya Ràdio el doble de la suma del que destinen a desenvolupament empresarial, promoció social i suport industrial. “Continua sent més prioritària la promoció del procés, que la reactivació econòmica”, ha criticat.

Parera ha advertit que Giró afirma que hi ha un augment de la despesa i que són uns Pressupostos molt socials, “però això no és mèrit de la seva gestió, sinó que aquest augment de la despesa és pràcticament en un 75% gràcies a altres administracions, com són l'administració de l'Estat del qual es volen separar, i de la UE de la qual ens volen treure” i li demana que “comencin a tocar amb els peus en el sòl i siguin conscients que discursos es fan”.

La diputada dels populars ha conclòs que “no són uns Pressupostos per a afrontar una crisi econòmica greu com la que estem vivint” i ha fixat les prioritats econòmiques del partit en baixada d'impostos, garantir el sistema educatiu i el finançament de l'escola concertada, suport a empresa, pimes i autònoms i crear un ambient estable per a atreure inversions i facilitar que les empreses que s'han anat tornin.

 

- Bizum: 600.43.49.84
- Patreon: https://www.patreon.com/xriusenoticies
- Tienda online: https://xavierrius.myspreadshop.es/

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Arnau, Barcelona, 10/11/2021 - 12:26

La banda de farsants que te segrestades les institucions cada matí llegeix les lliçons que el tal Goebels va deixar escrites pels aspirants a fer realitat "la gran mentida", i si en aquella alemanya del 34 era la premsa i la radio, ara el governet-parasit veu tv3% l'unic mitjà per pervertir al ramat. El delicte es que utilitzen diner public!

#6 pepe, andorra, 10/11/2021 - 12:21

y cuando tuvieron mayoria absoluta en el congreso ¿Q hicieron exactamente para impedir estas cosas? Nada, no hicieron nada, no solo eso, ademas permitieron q un totalitario como Sanchez, llegara al poder. Solo hay q ver donde estan rajoy y soraya, q ademas nadie se mete con ellos cuando tienen toda la culpa, como premio por su actitud. Vergonzoso

#5 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 10/11/2021 - 11:33

Deben mimar TV3, es el medio para propagar su posverdad.

The "relat" must go on

#4 Schluss, Chez Titole, 10/11/2021 - 10:48

A hores d'ara la reactivació económica ve representada per TV3 i la moma de molts que sense TV3 es fotrían de gana.

#3 El Españolito, Barcelona, 10/11/2021 - 10:43

El govern de la Degeneralidad sabe bien lo que hace.

La industria no fabrica independentistas. TV3 sí.