Publicitat
Política · 15 de Juliol de 2021. 17:45h.

Els primers en demanar autocrítica

Els Comuns reclamen a Aragonès "una explicació de com està gestionant el seu govern la cinquena onada"

El diputat dels comuns al Parlament David Cid ha demanat, aquesta tarda en roda de premsa, al president de la Generalitat "una explicació de com està gestionant el seu govern la cinquena onada". Cid ha reclamat que les explicacions per part d'Aragonès haurien de donar-se "en seu parlamentària" i no a través "d'una compareixença sense preguntes".

David Cid també ha instat al conseller de Salut, Josep Maria Argimon, a comparèixer al Parlament per donar les explicacions pertinents de la gestió del Govern davant la pandèmia. Els comuns han demanat resposta a tres qüestions: "Com pensa la Generalitat resoldre el col·lapse que s'està vivint a l'atenció primària?", "Com pensa recuperar la capacitat de rastreig a nivell de Catalunya?" i "Com valoren les decisions que s'han pres?" referint-se a la reobertura de l'oci nocturn "just abans de Sant Joan".

Cid també s'ha mostrat crític amb el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, a través de Twitter. "El conseller de Salut no pot ser un simple cronista de la realitat", ha expressat el diputat dels comuns al Parlament.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 recordad 6 y 7 de septiembre , Secesionismo es fascismo , 16/07/2021 - 09:16

Pues peor que la Colau imposible, que está poniendo en riesgo la vida de los trabajadores municipales y sus familias mientras ella y su séquito se esconden en casita

#1 jvcs, Barcelona, 15/07/2021 - 21:24

Y cola cao qué descomunes , semanas de botellones consentidos en playas y borns toreando al vencindario , hay que tener morro , la gene idem de colacao , semanas y no haber planificado vacunaciones obligatorias a los jovenes utilizando todos los recursos disponibles , farmacias , centros educativos y de servicios en vacunaciones gigantescas ..Nada