Publicitat
Política · 9 de Juliol de 2011. 15:32h.

Els Prínceps, en un dels emblemes del catalanisme

Felip i Letizia visitaran Montserrat durant una visita oficial a Catalunya

Els Prínceps, en un dels emblemes del catalanisme

Els Prínceps, en una imatge d'arxiu

Els Prínceps d'Astúries i Girona intensificaran la seva presència a Catalunya la propera setmana en participar en diversos actes institucionals, entre ells una visita al monestir de Montserrat.

Felip i Letizia iniciaran l'agenda catalana el proper dimarts, 12 de juliol, a Lleida, on presidiran el lliurament, a la Seu Vella de la ciutat, dels Premis Nacionals de Cultura, que concedeix anualment el Ministeri de Cultura.

Dimecres Felip presidirà l'acte institucional d'inauguració del Centre de Producció del nou Audi Q3, a la factoria de Seat a Martorell (Barcelona), al qual també assistiran el president de la Generalitat, Artur Mas, i el ministre d'Indústria, Miguel Sebastián.

El Grup Volkswagen ha invertit 330 milions d'euros en aquest centre, i el president del Comitè Executiu de Seat, James Muir, entre d'altres càrrecs del grup, acompanyarà al Príncep ia la resta d'autoritats en la visita.

El dijous els Prínceps d'Astúries i Girona inauguraran l'exposició "Camins de terra, camins de mar" del jove artista asturià Hugo Fontela, que resideix a Nova York, a la Sala Daura del Museu de Montserrat. Felip i Letizia visitaran també el monestir de Montserrat, que és una de les icones de Catalunya i emblema del catalanisme.

L'agenda catalana dels Prínceps acabarà el mateix dijous a la nit, quan presidiran a Barcelona l'acte commemoratiu del 25è aniversari de l'Associació de Joves Empresaris de Catalunya i la celebració de la XVIII edició dels Premis Jove Empresari 2010, que es farà en la Casa Llotja de Mar de la capital catalana.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 chimista, barcelona, 14/07/2011 - 17:20

Himmler, per cert, que va fer callar els escolanets quan va saber que la verge era negre...petita errada ;)

#18 Carrasclet, Girona, 11/07/2011 - 16:47

A Montserrat s'hi rep tothom, fins i tot a l'any 1940 s'hi va rebre a Heinrich Himmler...

#17 alemany stolberg, tortosa, 11/07/2011 - 14:06

emblema de la catalinat i de la monarquia hispana, memoria fills meus

#16 quina feinada!!, catalunya triomfant, 11/07/2011 - 11:14

Quina feinada! ja podran amb tot??? a veure si hauran de fer vacances després de treballar tant!.
Fora de Catalunya no el necessitem...tot i que ara per fer-se el simpàtic tb. digui q és príncep de Girona... foraaaaaaaaaa

#15 borbonets, BCN, 11/07/2011 - 11:12

Aquest parell no tenen res millor a fer, a tot se li diu feina. Vinga lluir-se i fer-se campanya per regnar i li paguem tots els sou i capricis de cirurgia de la barbie geriàtrica.! clar, després vacances no??? i que coi hi anirà faer aquesta sra. fins abans d casar-se republicana i agnòstica..