Publicitat
Política · 17 de Novembre de 2012. 20:50h.

Els promotors de la 'mani' del 12-O s'acosten al PP

Sánchez-Camacho participa al flashmob del moviment d'Espanya i catalans

Els promotors de la manifestació antiindependentista del passat 12 d'octubre, d'Espanya i catalans, han realitzat un flashmob en el qual han participat la candidata del PP, Alicia Sánchez-Camacho, i membres de Noves Generacions.

L'entitat que presideix Manel Parra ha assenyalat que la presidenta del PPC "ha fet acte de presència al flashmob organitzat pel Moviment Cívic d’Espanya i catalans".

"Inesperadament les Noves Generacions del PP s’han sumat al ball", han remarcat. En finalitzar l’acte, Parra ha lliurat "un dels cors del moviment a la candidata a la presidència de la Generalitat".

Segons d'Espanya i catalans, Sánchez-Camacho li ha donat les gràcies “per donar veu a la Catalunya silenciosa, aquella que defensa la suma de Catalunya i la resta d’Espanya”.

Parra ha dit que Camacho “és una bona candidata i a més representa una de les més importants forces davant el separatisme”.

Una imatge de Camacho al flashmob
Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#21 EL HOMBRE Y EL BUS: MANOLO, BCN, 19/11/2012 - 13:11

Si le quitan el bus a Manolo,se muere,que los MOssos hagan la vista gorda que la itv es del 97,pero es un movimento civico sin animo de delinquir

#20 Johan, Sants, 19/11/2012 - 09:57

No importa a qui vota un individu jaja el que interessa es la majoria..i la majoria vol la independencia de Catalunya de l'estat opressor espaniol.La flasmov la van fer a un femer pk shi troben com a casa..camacho si us plau calla pk quan obres la boca esquitxes i no pas saliva. Catalunya indepndent

#19 ROSA, LLEIDA, 19/11/2012 - 08:09

Com que s'acosten al PP, SON DEL PP, a qui volen enganyar?

#18 YOYAS, Badalona, 18/11/2012 - 15:35

No he visto nada tan cutre y desagradable en mi vida, si pretenden defender a España haciendo numerios de hotel cutre de Benidorn estamos apañados. Yo votaré Plataforma per Catalunya

#17 Cristian, Barcelona, 18/11/2012 - 15:31

Se acercan al PP? Son el PP, ellos han pagado la fiesta, Parra es un acomplejado ex regidor del PP que les hace el trabajo sucio. A mí no me engañan soy español catalán y votaré a Josep Anglada sin ninguna duda el más claro y directo de todos.