Publicitat
Política · 12 d'Agost de 2009. 13:32h.

Els PSC destapa reunions secretes entre CiU i PP

"Són dinars a Madrid entre dirigents destacats d'aquest sobiranisme adolescent de CiU i de dirigents del PP"

Els PSC destapa reunions secretes entre CiU i PP

Rajoy i Mas, en una imatge d'arxiu

El secretari d'Organització del PSC, José Zaragoza, ha assegurat que té constància de reunions secretes entre dirigents de CiU i del PP, de manera que ha alimentat les informacions que apunten a un apropament entre les dues formacions. "Són dinars a Madrid entre dirigents destacats d'aquest sobiranisme adolescent de CiU i de dirigents del PP", ha explicat en declaracions a "Els matins d'estiu de TV3".

Zaragoza ha recordat que la federació ja ha anunciat que no acudirà al notari a les pròximes eleccions catalanes per garantir que no pactaran amb el PP, mentre que el president popular, Mariano Rajoy, "sap que les seves possibilitats d'arribar al poder passen per crear el caos i el conflicte, i per això busca aliats".

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 gallina pelada, piteu, 13/08/2009 - 15:10

I quina diferencia hi ha entre el PSOE i el PP??? La mateixa púrria, la matexia calanya... Nomès els uneix l´anticatalanimse.

Fora sociates i peperus de les nostres institucions!!!!

#22 marc, lleida, 13/08/2009 - 14:23

carles, pactar amb el psc a la pràctica és el mateix que fer-ho amb el pp. els que heu dit traidors primer heu estat els d\'esquerra. i si, sou una cort de traïdors que quan dieu independència m\'entra un atac de riure

#21 perret, barcelona, 13/08/2009 - 12:56

Les reunions que sabem que no van ser secretes van ser les dels socialistes amb el PP basc. Es clar, que aquests no són del PSC són del PSOE, que com tothom sap són dos partits diferents... (ironia de la fina).

#20 Carles, Cardona, 13/08/2009 - 11:43

ja ja ... reacció a la defensiva dels foreros convergents, i que si pacteu amb el PP no seria cap novetat. Feu el què volgueu però llavors no vengueu patents de nacionalisme ni acuseu de traidors a ERC com fa 6 anys que feu.

#19 Dessmond, Barsalona, 13/08/2009 - 11:09

Notícia molt amb la línia socialista, feta amb el ventilador.
Involucionistes irrefrenables.