Publicitat
Política · 29 de Maig de 2011. 11:51h.

Els punts febles de Jordi Hereu

'El Mundo' elogia 'Contra la Barcelona progre' i recomana fer el mateix amb Trias dintre de quatre anys

Els punts febles de Jordi Hereu

Imatge de l'article

El diari El Mundo elogia el llibre del director d'e-notícies, Xavier Rius, i considera que "qui hagi llegit 'Contra la Barcelona progre', que desgrana una cinquantena d'episodis negres del mandat de l'alcalde socialista, difícilment haurà votat a Hereu" .

Segons El Mundo, l'obra "és un retrat despietat del mandat d'Hereu. Tan despietat que es podria pensar que és un llibre encarregat per Xavier Trias. Però no. Rius revela en els darrers capítols que tots els candidats tenen pegues".

"Contra la Barcelona es converteix, ara per ara, un cop que Hereu ha perdut la Alcaldia, en un catàleg detallat de les causes que han portat els barcelonins a deixar de tenir un Ajuntament socialista després de 32 anys", assenyalen.

"Tot i ser hipercrític, l'autor obre la porta a que amb el temps Hereu torni amb la lliçó apresa i ocupi de nou l'Alcaldia. A Rius també cal posar-li deures i demanar-li que d'aquí a quatre anys posi la seva lupa sobre la gestió de Trias i l'analitzi amb la mateixa vara que ha usat per mesurar la d'Hereu", conclou.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat