Publicitat
Política · 2 de Juny de 2016. 23:17h.

“Els Salellas, genteta, són intocables”

Julià de Jòdar passa comptes amb Benet Salellas

“Els Salellas, genteta, són intocables”

Julià de Jòdar, en una imatge d'arxiu

L'exdiputat de la CUP, Julià de Jòdar, ha qualificat la família del diputat de la formació anticapitalista, Benet Salellas, d'”intocables”, després que la declaració de béns del parlamentari hagi revelat que és propietari de tres locals, dos habitatges i sis finques rústiques, així com administrador de l'empresa Salellas i Associatas SL.

 

“Els Salellas, genteta, són intocables”, ha piulat Julià de Jòdar, qui va renunciar al seu acta de diputat a causa de l'acord d'investidura entre el partit antisistema i Junts pel Sí. L'altre parlamentari de la CUP que va marxar va ser Josep Manuel Busqueta. Dues marxes que es van sumar a la del portaveu parlamentari del partit, Antonio Baños.

 

Les paraules de Julià de Jòdar han encès twitter i molts usuaris han carregat contra el to emprat per l'exdiputat del Parlament.

Piulada de Julià de Jòdar

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#13 Carlos Gomez, Bcn, 03/06/2016 - 13:53

Es nota que son gent molt bregada en fer la revolucio permanent.
Deixeulos sols.
No cal res mes.

#12 Arnau25, Barcelona, 03/06/2016 - 11:00

Em sembla que heu interpretat bastant malament el comentari gent d'e-noticies. Llegint-lo en el seu context de twiter es veu q l'esta defensant, no atacant com dieu vosaltres. Aixi ho enten tb el Periodico...

#11 arm, figueres, 03/06/2016 - 10:13

algu gossara preguntar a Salellas, a veure que pensa del escrache al propietari del banc expropiat,ja que ell tambe es propietari de locals?
Segur que cap mitja de comunicaciò li fara aquesta pregunta

#10 no entenc, girona, 03/06/2016 - 09:39

Donat que té 38 anys i s'ha pasast mitja vida estudiant (2 carreres) està clar que li ve per herència familiar, és a dir, és de "casa bona"

Llavors per què es fa Comunista? per vergonya familiar? per què vesteix com vesteix? té "vergonya" de dir que és ric, de casa bona i s'ha de fer el Comunista?

#9 HIPÒCRITES!, HIPÒCRITES!, 03/06/2016 - 09:36

Jo votaria aquests impresentables (CUP o PODEMOS o similars) si s'apliquessin la seva pròpia medicina, és a dir, que donguessin el 90% del que guanyen, que donguessin als pobres totes les seves propietats o per exemple hi posessin refugiats (quants refugiats cabrien en els 20 pisos de luxe Gran Woym