Publicitat
Política · 6 de Maig de 2013. 18:44h.

Els sobiranistes de CDC vinculen la sortida de la crisi a la consulta

Homs i Rull destaquen que el dret a decidir va lligat a mantenir "l'Estat del benestar"

Els sobiranistes de CDC vinculen la sortida de la crisi a la consulta

Homs, durant l'entrevista

Els sobiranistes de CDC consideren que la sortida de la crisi està lligada a una possible consulta. En aquest sentit, el conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha assegurat que "el dret a decidir va íntimament lligat" a una millora econòmica mentre que el secretari d’Organització de CDC, Josep Rull, ha dit que "no és aliè a la crisi econòmica".

Homs, durant una entrevista al programa Els matins de TV3, ha defensat que la celebració de la cimera d'aquest dilluns respon a “la necessitat del dret a decidir".

El portaveu ha assenyalat que "el dret a decidir va íntimament lligat" a la sortida de la crisi, per això ha avançat que "parlarem de coses que en definitiva tenen a veure en disposar o no d’instruments per sortir de la crisi".

Aquests instruments ha comentat que són els que "tenim al nostre abast per fer front al mercat laboral, les infraestructures que necessitem, les nostres empreses per produir més i millor, per fer front al nostre estat del benestar, i com decidim que ha de ser la sanitat o l’ensenyament". En aquest sentit, ha destacat que "totes les forces polítiques constaten que el que ens ofereix govern espanyol és clarament insuficient".

Per la seva banda, Josep Rull, ha assegurat que l'objectiu de la cimera és "ampliar majories". I ha afegit que "aquesta majoria és possible perquè la democràcia és un paraigua prou potent perquè tots ens hi puguem sentir còmodes". 

Una majoria, que és important d’aconseguir perquè el procés del dret a decidir "no és aliè a la crisi econòmica, ni al dia a dia de la gent" sinó que va molt lligat "a poder garantir l’Estat del benestar".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 BEJOTA, BCN, 07/05/2013 - 19:42

A Catalunya hi ha un 34% d'independentistes, segons el CIS

Segons el darrer Baròmetre del CIS, que s'ha publicat aquest divendres, un 33,7% dels catalans creuen que Catalunya hauria de ser un estat independent. Aquesta és la resposta majoritària

#10 Kropotkin (harto de paletos catalanistas), Vic, 07/05/2013 - 00:06

En C's hemos votado contra sanidad universal e impuesto a banca. A favor de escuelas de élite y lobbies economicos....no queremos que los amigos ultraderechistas de Intereconomia se enfaden y dejen de invitar al Rivera....somos progresistas...juas, juas... mejor hundidos

#9 Kropotkin (harto de paletos catalanistas), Vic, 06/05/2013 - 23:08

Yo, humildemente, vincula la salida de la crisis a que el Jordi Pujol Ferrusola me regale su colección de bólidos de alta gama para montarme una escudería. Por supuesto financiada con dinero catalanista de Suiza. Cuando esto ocurra, la crisis acabará. Jua, jua, jua,...

#8 -emilio, a, 06/05/2013 - 21:24

el bálsamo de fierabrás--

#7 Lluís, Banyoles, 06/05/2013 - 21:08

Com és lògic... L'Independència suposa gaudir de tots els teus recursos i invertir-los en generar progrés i benestar!