Publicitat
Política · 17 de Febrer de 2012. 10:53h.

Els sobiranistes de CiU

Diversos dirigents de la federació expliquen en un llibre la transició nacional

Els sobiranistes de CiU

Alguns dels dirigents que participen en el llibre

Diversos dirigents de CiU publicaran el proper mes de març La Transició Nacional (Malhivern), a partir d'un recull d'articles publicats per ells mateixos. Entre aquests dirigents s'hi troben el president de la Generalitat, Artur Mas, Jordi Turull, Carles Campuzano, Ramon Tremosa, Xavier Trias, Josep Vila d'Abadal, l'alcaldessa de La Garriga Meritxell Budó i Santi Vila.

El llibre ha estat coordinat per l'historiador i president de la Fundació Universitària Martí l'Humà, Santiago Cucurella. La transició nacional neix, segons els editors del llibre, de la "demanda de la societat civil pel dret a decidir exercit a partir de reivindicacions que generen un ampli consens social, com és el cas del pacte fiscal".

El concepte de transició nacional va ser creat per l'actual govern per referir-se a un dels principals eixos de l'actual legislatura.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#13 tomàs, barcelona, 19/02/2012 - 11:51

Quan la proposta de pacte fiscal estigui oficialment bandejada pel PP, llavors, oh gosadia! faran un referèndum. I què preguntarà el referèndum?
Espero que s'atreveixin amb la paraula independència o estat català perquè ja no caldrà parlar del pacte si ara ja es dóna per segur que el volem.

#12 ricard, Barcelona, 19/02/2012 - 11:46

Quan surti el llibre-recull d'articles ,ja l'hauran de definir d'una altra manera. És més perquè no explica el concepte Transició nacional en Mas que és qui usa aquest terme des de les eleccions autonòmiques?

#11 Inigo, Salou, 18/02/2012 - 17:56

Con estos no vais a ninguna parte, su nivel intelectual y su testosterona son muy escasos, hacer un libro para ellos es lo mas arriesgado que harán y la ndependencia no se escribe se consigue, claro que mientras viven del PER, llamarle subvencion patriotica si quereis

#10 El Palanca, Tor, 17/02/2012 - 21:57

El clam pel pacte fiscal és unànim a la societat. En aquests moments han tallat l'AP7 uns manifestants, disturbis a Taradell reclamant-lo, els carrers de Barcelona cremen, ui sí, el pacte fiscal.

#9 martí, gi, 17/02/2012 - 18:19

Santi Vila sobiranista? jajaja! a mi em sembla que he llegit vàries declaracions seves precisament en contra. és bastant pro-Espanya, i no se n'amaga a més a més