Publicitat
Política · 15 de Maig de 2015. 12:25h.

Els sobiranistes d'Unió es mobilitzen

Duran denuncia "pressió" interna

Els sobiranistes d'Unió es mobilitzen

Duran, en una imatge d'arxiu

El líder d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha denunciat “pressió” interna dels independentistes en el si de la formació. En la seva carta setmanal, ha explicat que “algun candidat s’ha queixat que un grup de militants busqui signatures per a un manifest de cara al nostre referèndum intern”.

“És hora de buscar vots i no signatures, em deia un d’ells. Jo ja he dit que no hi penso entrar fins que toqui” i ha afegit que “a més, vaig estar molt d'acord amb Joan Rigol quan, en un manifest de més de 500 afiliats de base presentat a un consell nacional en sentit contrari a la independència, va dir que no era moment de manifestos”.

“Quan arribi l'hora, el secretari general, Ramon Espadaler, ja farà la proposta a sotmetre a consulta i si s'aprova ja se sotmetrà a la lliure i secreta decisió de tots els afiliats que tinguin dret a fer-ho. Si no, la pressió serà tremenda. Pel que em diuen molts candidats, ja ho és avui”, ha afegit. 

Finalment, ha demanat que “ara a guanyar eleccions”. “Demà m’incorporaré a la campanya. Faré actes de menys relleu mediàtic que altres vegades. Es lògic! Ja no sóc el secretari general de CiU. Ho és en Ramon Espadaler”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Jesús, Murcia, 15/05/2015 - 13:34

Ah, ¿que resulta intolerable que una corriente del partido intente intente buscar apoyos a su postura? ¿Y esto el Sr Durán lo llama "presión"?

Pues nada, nada, a los que no piensen como usted, expúlselos del partido como hace Rosa Díez

#2 zenaida, Barcelona, 15/05/2015 - 12:39

Gracias Sr. Duran...por decir lo que nos pasa a muchos catalanes!!
Bienvenido al club de los espanyolazus!!
A pasar por el tubo y ser feliz...la alegría a la fuerza...que decían en Germány...en los años 40...y también en las URSS y ahora en.Corea del Norte!
Todo muy dialogante...

#1 Pepet, Sabadell, 15/05/2015 - 12:38

Per favor Duran, coherència, coherència i sentit comú, que ja comencem a estar cansats de la teva indefinició.